SIKK

Ettől olyan csá­bos Meg­han Markle mo­so­lya: min­dent visz ez a matt ár­nya­lat

A tö­ké­le­tes meg­je­le­nés­hez nem elég a jól el­ta­lált és csi­nos öl­tö­zék! Kell, hogy ra­gyog­jon az arc is! A jó smink, de akár egy rúzs is cso­dákra képes. És ezt Meg­han Mark­le­nél senki nem tudja job­ban!
  • Szerző: F. E.

Meghan Markle valóban diktálja a divatot és már egész Európa próbálja utánozni a stílusát. Visszafogott, mégis nőiesen elegáns öltözékeit milliók lesik nap mint nap. Lássuk, hogyan érvényesül ez a klasszikusan bájos stílus a rúzs kiválasztásában!

Fotó: Instagram

Ehhez utazzunk vissza egy kicsit az időben! A rúzs története több mint hatezer évesre tehető, nyilván nem véletlenül, hiszen csak ennek használatával a nők képesek jelentősen megváltoztatni arckifejezésüket. Aki rúzsozza magát, akarva, akaratlanul felhívja magára a férfiak figyelmét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Függően attól, hogy milyen árnyalatot használ az illető hölgy, a hangulatáról is sok minden kiderül. A vörös árnyalatok természetesen a szexuális készenlétet üzenik, míg a meleg árnyalatok érettségről tanúskodnak és tiszteletet vívnak ki viselőjük számára.

Fotó: Pinterest

A Charlotte Tilburry nagyon elegáns árnyalatú matt rúzsát, melyet a hercegnő maga is szívesen népszerűsít, elképesztő mennyiségben értékesítették  világszerte. Az árnyalat magáért beszél, nincs olyan ruha, amihez ne állna jól a kissé visszafogott, egyúttal elbűvölő meleg bézses-rozsdás árnyalat. Ez a fajta rúzs többféle előnnyel rendelkezik: nemcsak finom, matt védőréteget képez az ajkakon, hanem a hozzáadott hidratáló összetevők szuper képességét is egyesíti, így soha nem hagyja kiszáradni ajkakat. Alkalmazása egyszerű és magasan pigmentált, matt felületének köszönhetően bármerre jársz is a nap folyamán, a fölkent réteg végig a helyén marad.

Amennyiben kíváncsi vagy Meghan többi szépségtippjeire is, nézd meg a következő videót!

Eközben a címlapon