NÍNÓ

Nem hitt a sze­mé­nek az esz­ter­gomi apa, őt ta­lálta lánya ágyá­ban

Az ide­gen férfit a rend­őrök éb­resz­tet­ték, mi­u­tán a csa­lád be­je­len­tést tett náluk arról, hogy egy is­me­ret­len fek­szik a lány ágyá­ban.
  • Szerző: Ripost
Illusztráció.
Illusztráció.

Bejelentés érkezett kedd hajnalban a rendőrségre egy esztergomi családtól arról, hogy a házukban egy idegen férfit találtak az egyik szobában. A helyi járőrök a helyszínen meghallgatták a bejelentőt, aki elmondta, hogy amikor a lánya hazaérkezett, akkor vették észre, hogy az ágyában egy idegen férfi alszik.

EZT OLVASTAD MÁR?

A rendőrök felébresztették, mellette a földön üres italos üvegek is hevertek. A 41 éves F. Csaba nem emlékezett, hogyan jutott be a házba, csak arra, hogy kivette a hűtőből az ott talált alkoholt, amit megivott, majd elaludt. A férfit az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították és lopás miatt indítottak ellene eljárást.

Nem ez volt egyébként az első eset, hogy F. Csaba jogsértést követett el. Április 9-én ugyanis ellopott egy esztergomi iskola elől egy biciklit, ezért szabálysértési eljárás indult ellene. Egy hónappal később pedig egy esztergomi hotelből lopott. Bement a recepciós pult mögé, onnan készpénzt, cigarettát és öngyújtót vitt magával. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását kérte - írja a police.hu.