TESTFACTOR

El­ké­pesztő, mire képes 101 éve­sen ez a nő

Az biz­tos, hogy ez a kissé koros, ámde na­gyon is fi­a­ta­los hoz­záál­lású hölgy téged is mo­ti­válni fog. Ha ő képes ön­ma­gát le­győzve futni és spor­tolni, akkor azt te miért ne te­het­néd meg? El­ké­pesztő sztori!
  • Szerző: F. E.
Fotó: Pinterest

Valóban inspiráló, hogy 101 évesen is sportol és futez a bájos idős hölgy. Tehát ha legközelebb bajban leszel azzal, hogy mivel is vedd rá magad egy kis mozgásra, elég csak Julia Hawkinsra gondolnod, aki a maga 101 évével sem hagyja el magát. Korcsoportjában természetesen világcsúcstartó!

Fotó: Pinterest

A lousianai illetőségű hölgy 81 éves korában lett versenyképes kerékpáros, majd 100 évesen új kihívás után nézett és elkezdett futni. A Louisanai Senior Olimpiai Játékokon 50 méteres futásra nevezett be, mely távot 19,07 másodperccel teljesített is. Ezen felbuzdulva további versenyeken is rajthoz áll, és már nemcsak 50, de 100 méteren is megmutatja mire képes így 101 évesen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
"Amikor futok, csak én meg a testem vagyunk és a lehető legjobbat igyekszem kihozni magamból. Minden csak rajtam múlik, nem kell hozzá más, hogy segítsen."
Fotó: Pinterest

Julia hozzáállása valóban kivételes és példaértékű, ugye így már könnyebb lesz rávenni magadat, hogy mozdulj? Hajrá!