SIKK

Eldobod az agyadat a legújabb cipődivattól, ez az igazi női bátorság

Az új tavaszi-nyári cipőtrendek a bevállalósoknak kedveznek. Régi kedvencek térnek vissza, de teljesen új divattal is találkozhatunk. Neked melyik tetszik a legjobban?
címkék:
  • Szerző: Ripost

Merész vagy? Csak azért kérdezzük, mert a tavaszi és nyári cipődivattal csak akkor tudsz majd lépést tartani, ha elég bevállalós vagy hozzá. Extra formák, nőies vonalak, vagy épp kényelmes lábbelik várnak. Melyiket fogod beszerezni?

Kötözd meg!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@getlaced által megosztott bejegyzés,

Tavasszal és nyáron minden menő lesz, amit kötni kell. Persze nem kell, hogy az egész cipőd kötélből legyen, de egy bokánál megkötős saruval vagy tűsarkú szandállal aligha foghatsz mellé.

Ezüst cipők

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

missyalie (@missyalie) által megosztott bejegyzés,

A metálszínek továbbra sem mennek ki a divatból, sőt, a fényes, fémes hangulat a cipőket is utolérte. Egy ezüst cipőt nagyon jól ki tudsz majd használni ebben a szezonban: a farmertől az elegáns, alkalmi ruháig mindenhez megy.

Tollas szépségek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Candy Coloma (@candy_coloma) által megosztott bejegyzés,

A madártoll különösen kedvelt díszítőelem ezen a tavaszon. A cipőkön is megjelenik, légiessé téve a csinos női lábakat.

Fonott részletek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Designer Boutique (@deborahkents) által megosztott bejegyzés,

 

A fonott részletek különleges textúrát adnak a cipő felsőrészének. Így lesz a lábbeli egyszerre rusztikus és vagány - különösen, ha ilyen menő sarkat terveztek neki.

Műanyag minden mennyiségben

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lauren Karavelis (@urban___glamour) által megosztott bejegyzés,

Hiába kényelmetlen és izzasztó, a műanyag valahogy nem akar kikopni a cipőtervezők eszköztárából. Talán azért, mert az átlátszósága miatt nagyon izgalmas is tud lenni?

Flatform

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liabella Fashion (@liabella_fashion) által megosztott bejegyzés,

Jól gondolod, a flatform kifejezés nem mást takar, mint a kilencvenes évek szeretve gyűlölt platformcipőjét lapos talpú változatban, amely most teljes mellszélességgel tér vissza a divatba.

Nagydarab és sportos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Footwear News (@footwearnews) által megosztott bejegyzés,

A divatvilág nem csak a platformcipőbe szeretett bele, hanem a kicsit esetlen, nagydarab sportcipőkbe is. Kétségtelen előnyük, hogy nagyon kényelmesek, akkor is, ha egész nap a városban szaladgálsz bennük.

címkék: