SIKK

El­do­bod az agya­dat a leg­újabb ci­pő­di­vat­tól, ez az igazi női bá­tor­ság

Az új ta­va­szi-nyári ci­pőt­ren­dek a be­vál­la­ló­sok­nak ked­vez­nek. Régi ked­ven­cek tér­nek vissza, de tel­je­sen új di­vat­tal is ta­lál­koz­ha­tunk. Neked me­lyik tet­szik a leg­job­ban?
címkék:

Merész vagy? Csak azért kérdezzük, mert a tavaszi és nyári cipődivattal csak akkor tudsz majd lépést tartani, ha elég bevállalós vagy hozzá. Extra formák, nőies vonalak, vagy épp kényelmes lábbelik várnak. Melyiket fogod beszerezni?

Kötözd meg!

@getlaced által megosztott bejegyzés,

Tavasszal és nyáron minden menő lesz, amit kötni kell. Persze nem kell, hogy az egész cipőd kötélből legyen, de egy bokánál megkötős saruval vagy tűsarkú szandállal aligha foghatsz mellé.

Ezüst cipők

A metálszínek továbbra sem mennek ki a divatból, sőt, a fényes, fémes hangulat a cipőket is utolérte. Egy ezüst cipőt nagyon jól ki tudsz majd használni ebben a szezonban: a farmertől az elegáns, alkalmi ruháig mindenhez megy.

Tollas szépségek

A madártoll különösen kedvelt díszítőelem ezen a tavaszon. A cipőkön is megjelenik, légiessé téve a csinos női lábakat.

Fonott részletek

A fonott részletek különleges textúrát adnak a cipő felsőrészének. Így lesz a lábbeli egyszerre rusztikus és vagány - különösen, ha ilyen menő sarkat terveztek neki.

Eközben a címlapon

Műanyag minden mennyiségben

Hiába kényelmetlen és izzasztó, a műanyag valahogy nem akar kikopni a cipőtervezők eszköztárából. Talán azért, mert az átlátszósága miatt nagyon izgalmas is tud lenni?

Flatform

Jól gondolod, a flatform kifejezés nem mást takar, mint a kilencvenes évek szeretve gyűlölt platformcipőjét lapos talpú változatban, amely most teljes mellszélességgel tér vissza a divatba.

Nagydarab és sportos

A divatvilág nem csak a platformcipőbe szeretett bele, hanem a kicsit esetlen, nagydarab sportcipőkbe is. Kétségtelen előnyük, hogy nagyon kényelmesek, akkor is, ha egész nap a városban szaladgálsz bennük.

címkék: