FITTFAZÉK

Di­é­tá­zók ked­venc va­cso­rája: ba­con­bun­dás csir­ke­csa­vart

Ebben a csir­ké­ben a leg­jobb, hogy előre tudsz dol­gozni, és ami­kor rád tör az éhség, vagy jön­nek a ba­rá­taid, csak ki­sü­töd és kész!
címkék:

Hihetetlen egyszerű és könnyen elkészíthető vacsora a baconbe csavart csirkemell. Ha kevés az időd, vagy szeretnél valami nagyon finom és könnyű ebédet vagy vacsorátkészíteni, akkor ezt ki kell próbálnod.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hozzávalók:

  • 1 üveg barbecue szósz
  • 1 üveg marináló szósz
  • 1 csomag szeletelt bacon szalonna
  • 1 egész kicsontozott csirkemell

Elkészítés:

Darabold fel a megmosott csirkemellet hosszú hasábokra. Tedd egy tálba a húsokat, majd önts rá pácot, annyit, hogy ellepje. Kicsit nyomkodd meg a húsokat, hogy mindenhová jusson a szószból.

Minimum egy órát tedd hűtőbe, de ha később van rá szükséged tovább is érlelődhet a hús.

A bepácolt húst tekerd bacon szeltbe, előtte mindegyiket megkenve barbecue szósszal.

Eközben a címlapon

A betekert húsokat sütőpapírral kibélelt, sütőrácsos tepsibe tedd.

Süsd 180 fokon 15 percig.

EZEN A VIDEÓN IS MEGNÉZHETED:

Tipp

Készíts házilag marináló és barbecue szószt!

címkék: