LOVE

Fi­a­tal él­spor­toló ra­bolta el Del­husa Gjon szí­vét

A gyö­nyörű lány nem­csak a ked­vese, a mú­zsája is lett a 63 éves éne­kes­nek!
  • Szerző: Doris

Delhusa Gjon egy két évvel ezelőtti győri koncertnek köszönheti, hogy újra rátalált a boldogság. A 63 éves zenész talán már nem is hitt az igaz szerelemben, ám újra bebizonyosodott, hogy a sors útjai kifürkészhetetlenek.

Fellépését ugyanis végignézte egy csinos fiatal lány, Fanni is, aki korábban Gjoni egyetlen slágerét sem hallotta. A koncert azonban akkora hatással volt az élsportoló hölgyre, hogy később egy hosszú levelet is írt a zenésznek, aki természetesen azonnal válaszolt. A levelezést személyes találkozó követte, az első randevún pedig egyből fellobbant köztük a láng!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Tudom, sokan megdöbbennek a nagy korkülönbség miatt, ami köztünk van, de Fanni korához egy negyvenes nő bölcsessége párosul. Engem egyébként sem viseltek el soha az idősebb nők, egyszerűen sok voltam nekik"

- mesélte a Best magazinnak a szerelmes Gjoni, akinek új albumát is fiatal kedvese ihlette. Fanni mára persze tisztában van vele, hogy választottja viharos éveken van túl, a magánéletéről szóló pletykák azonban egyáltalán nem érdeklik.

"Korábban semmit sem tudtam Gjoniról. Bár szokták mondani, hogy milyen viharos magánélete volt, én csak jót tudok róla mondani"

- árulta el mosolyogva a fiatal lány, aki naplót is vezet a románcról.

Eközben a címlapon

A szerelmesek azóta együtt is élnek, és lelkesen készülnek a Valentin-napra.