ÉLETMÓDI

Csak a zsenik tudják ezt megoldani - te megtalálod a lepkét a képen?

Olyan fotókat mutatunk, amelyek egytől-egyig nagy kihívást tartogatnak. Rajta, tornáztasd meg az agyad!
  • Szerző: Ripost

Csupa olyan fotót mutatunk most neked, amelyen valami rejtőzik. Kérdés, hogy megtalálod-e! A cél az, hogy mindegyiket felfedezd 15 másodpercen belül!

Lesznek viszonylag egyszerűbbek is, de akad olyan, melyet csak a zsenik képeset ennyi idő alatt megoldani. Kezdjük egy kis bemelegítéssel, a legnehezebbet a végére tartogatjuk neked, amikorra már belelendülsz a koncentrálásba. Hajrá!

1. Hol rejtőzik a macska a képen?

Akinek már volt dolga cicával, valószínűleg nem túl hosszú időn keresztül gondolkozott. De ez még csak a gyakorlás volt, ne feledd! Mutatjuk a megoldást is:

2. Merre bújt el a madár?

Ez már egy kicsit nehezebb, de még mindig nem megfejthetetlen, érdemes alaposan körülnézned. Kezdődhet a 15 másodperc? Lássuk:

És mutatjuk a megoldást is, íme:

És akkor most jöjjenek a keményebb falatok! Készen állsz? LAPOZZ!


3. Ismét a madár a rejtőzködő

Vajon hol lehet a madár? Itt már jobban kel figyelned, mint a korábbiakban. De meg fogod tudni oldani, csak nézd meg jól a képet!

Nézd csak, hogy jól láttad-e, amit felfedeztél:

4. Merre van a medve?

Nem kertelünk. A kép, amit mutatunk, egy igazán szellemes átverés. Ez nem azt jelenti, hogy sehol nincs rajta medve. Hanem azt, hogy teljesen el kell rugaszkodnod a megszokott gondolatmenettől. És ígérjük, mind közül ez az egyetlen fotó, amely kimondottan becsapós. De látod, segítettünk és súgtunk most neked...

Igen, ezt tényleg szinte lehetetlen megoldani. És nem azért, mert a szemed rossz, hanem mert a humorra épít, amire az ember egy ilyen képnél igazán nem számít. Nézd, tényleg akad egy mackó. Csak nem a várt helyen és formában...

De most vegyük komolyabbra a dolgot! Jöjjön az a kép, amelyet tényleg csak a zsenik képesek megfejteni, pedig semmi átverés nincsen benne. LAPOZZ!


5. Hova bújt a farkas?

Ez még csak egy kis ráhangolódás. Ígérjük, egészen könnyű lesz a kemény dió előtt. Élvezd ki a sikert, mielőtt az utolsó, legnehezebb képet fejted meg.

Ugye, hogy annyira nem is volt nehéz? Lássuk, mi a megoldás:

6. Íme a legnehezebb kép: hol van a lepke?

Ezen a legtöbb ember valóban elvérzik. Itt akár 20 másodpercet is szánhatsz arra, hogy felfedezd a pillangót. Ha sikerül, akkor a zsenik közé tartozol!

Látod, mondtuk, hogy egyáltalán nem egyszerű. Nekünk például nem sikerült. Pedig ott van, csak annyira ügyesen rejtőzik, hogy szinte lehetetlen észrevenni. Nézd csak: