Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
TESZT

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.10.

Melyik istennő lakik a lelkedben, most kiderül

Válassz egy görög istennőt, ismerd meg lelked titkát. Ne csodálkozz azon, ha ez a teszt szíved a közepébe talál!

Melyik istennő áll hozzád a legközelebb? Válasz egyet közülük, ismerd meg magad! A görög istennők mind egy archetípust rejtenek, nem véletlen az, hogy melyik áll hozzád közel. Mindegyik megtalálható benned, de melyik dominál az életedben? Ez a személyiségteszt nem téved!

Greek,Goddess,At,Ancient,City,Ruins.,Beautiful,Young,Woman,Aphrodite
Fotó: UTeam

1. Athéné

Ő a bölcsesség és a női mesterek istennője. Jó a probléma megoldó képességed. Férfiakkal is együtt tudsz működni. Fontos számodra az édesapád, és a hősöket is nagyra értékeled. Gondolkodó vagy, és kifelé áradó. Néha ravasz vagy és hiányozhat belőled az empátia. 

2. Hesztia

A templom és a tűzhely istennője. Bölcs vagy és fontos számodra a belső béke, az otthon melege. Introvertált vagy és figyelsz a megérzéseidre. Spirituálisan nyitott a személyiséged, szeretsz egyedül lenni. Tudsz távolságot tartani. 

3. Héra

A házasság istennője, számodra a férjed a legfontosabb. Elkötelezett feleség vagy, és egy ember mellett képes lehetsz leélni az egész életedet. Hűség mintaképe, de közben féltékeny is. Adott esetben bosszúszomjas és dühös. Extrovertált egyéniség jellemző rád alapjában.

4. Démétér

Termékenység-az anya, a tápláló nő, számodra a lányod a legfontosabb. Nagylelkű és nagyvonalú emberként ismernek az emberek, segíted mások életét. Figyelj a kiégésre, kimerültségre, ne hajszold magad túl. Párkapcsolatodban is anyáskodhatsz, erre figyelj oda, ne kövesd el ezt a hibát. Ha pedig a lányodról van szó, az egész világgal szembe tudsz szállni. Extrovertált személyiség vagy.

5. Aphrodite

A szépség és szerelem istennője. Extrovertált egyéniség vagy, és nagyon mélyen érző. Fontos számodra a szépség és az öröm, hiszen azokat testesíted meg. Kreativitásod és érzékiséged páratlan. Kapcsolataidban viszont érdemes mérlegre tenned tetteidet és azok következményeit. 

6. Perszephone

Termékenység, termés istennője. Nagyon sebezhető egyéniség vagy. Számodra a férjed és az édesanyád nagyon fontosak az életedben. Befelé forduló embernek ismernek mások, Felnőttként is képes vagy gyermeki lenni, és nagyon érzékeny a környezetedre, az onnan érkező ingerekre. Sokszor álomvilágban is élsz, a fantáziád határtalan. Az álomfejtés is közel áll hozzád. De képes vagy manipulálni másokat. 

7. Artemisz

A Hold és a Vadászat istennője. Te vagy a függetlenség és szabadság megtestesítője. De képes lehetsz céljaid érdekében kegyetlen is lenni. Extrovertált embernek ismernek mások. Jóban vagy édesanyáddal és általában a nőkkel. Fontos számodra a velük kötött szövetség. Hatalmas erőd van, igazi hős is tudsz lenni. Szeretsz versengeni a férfiakkal. Sokszor érzed magad dühösnek. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek