Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
TESZT

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.29.

Kíméletlen személyiségteszt a legbátrabbaknak: te ilyen vagy valójában?

Választásaiddal leleplezed önmagad. Tudod, hogy mik a rád legjellemzőbb tulajdonságok?

Ezúttal csak annyit kell tenned, hogy elárulod, melyik a kedvenc évszakod! Hiszed vagy sem, nem véletlenül teszed le a voksod valamelyik mellett, ezért már ennyi információ is elég, hogy lényed mélyére lássunk? Szóval, nyár, ősz, tél vagy tavasz?

hőség nyár meleg strand napsütés nyaralás napernyő
A te szívedben mindig nyár tombol? (Fotó: Pexels)

Ha a nyarat élvezed igazán, akkor kijelenthetjük rólad, hogy rajongsz a természetért, és szeretsz időt tölteni a barátaiddal. Imádsz a középpontban lenni, ezért is jársz társasági összejövetelekre. Tombol benned az energia, ugyanakkor a legnehezebb helyzetekben is optimista tudsz maradni.

Amennyiben az őszre esett a választásod, akkor te egy bölcs, elmélkedő személy vagy. Csillapíthatatlan a tudásszomjad és jellemző rád, hogy mindenben meglátod a szépséget. Irigylésre méltóan nyugodt vagy és határozott, megfontolt döntéseket hozol céljaid elérése érdekében.

A tél a te kedvenc évszakod? Ahogy jönnek a mínuszok és a táj fehérbe borul, inkább az otthoni bekuckózást választod. Szeretsz egyedül lenni és a elmerülni a gondolataidban, anélkül, hogy eközben egy kicsit is magányosnak éreznéd magad. Számodra a csend is komoly jelentőséggel bír!

Az álmodozók évszaka a tavasz, gyakran a fantáziád veszi át az uralmat az elméd fölött. Ahogy odakint egyre nagyobb teret kap a napsütés, téged is elárasztanak a pozitív gondolatok, ebben a szellemben várod az új lehetőségeket. Kreatív vagy, egyedi ötleteidet sokan irigylik!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek