INSIDER

Bú­csú­le­ve­let ha­gyott hátra bu­da­pesti férfi, egy hete nem ta­lál­ják

A ve­csési Tes­cóba in­dult még már­cius 1-jén haj­nal­ban a 43 éves Zol­tán, csak egy marék gyógy­szert vitt ma­gá­val. Bú­csú­le­ve­let írt ro­ko­na­i­nak...

Aggódva keresi édesanyja Szép Lajost! A 42 éves férfinek még március 1-jén veszett nyoma, azóta nem tudni, hol van. Az Eltűnt Emberekért Facebook-csoport információi szerint Lajos egy hete ment el otthonról a vecsési Tescoba, de nem vitt magával sem iratokat, se telefont.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Később találtak egy búcsúlevelet, majd kiderült, hogy nagyon sok gyógyszert markolt fel. Lajos öngyilkos hajlamú, depressziós

- áll a közreadott felhívásban.

A képen látható férfi Budapestről, a XVIII. kerületből tűnt el. Magassága 185 centi, átlagos testalkatú, zöld szemű, haja őszülő. Nem tudni, milyen ruhában ment el otthonról. A úgy értesült, hogy a Pestszentlőrinc környéki erdőket is átkutatják, hogy megtalálják Szép Lajost.

Aki férfi jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es telefonszámok valamelyikén!