LOVE

Nagy az öröm a csa­lád­ban: újra ba­báz­hat­nak Bódi Gusz­tiék

Guszti és Margó na­gyon örült, hogy kis­lány uno­ká­juk szü­le­tett.
  • Szerző: sv

Valentin-napon született meg Bódi Csabi harmadik gyermeke, Lilien, akinek az érkezését alig várta már a család, főleg a nagyszülők, Guszti és Margó. A megkereste a büszke nagypapát, aki ódákat zengett családjuk legkisebb tagjáról, sőt egy különös titkot is elárult a kislány névválasztásával kapcsolatban.

Fotó: Markovics Gábor

„Hatalmas most nálunk a boldogság, mert nagyon szerettük volna, hogy kislány szülessen. És most itt van Lilien, úgy néz ki, mint egy porcelánbaba, elképesztően gyönyörű - kezdte lapunknak Guszti, majd hozzátette, szinte nincs olyan nap, hogy ne látogatnák meg legkisebb unokájukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Sokat vagyunk Csabiéknál, hiszen minden pillanatot a kis unokánk mellett szeretnénk tölteni.

Személy szerint alig várom már, hogy kétéves legyen ez a tündéri kiscsaj, hogy szaladgáljon, lehessen puszilgatni és ölelgetni.

Most nagyon vigyázunk rá, csak a kezét és a talpát pusziljuk” - fogalmazott a zenész, aki egy különös véletlenre is felhívta a figyelmet. Lilien édesapja, Csabi ugyanis írt egy szívhez szóló dalt kislánya születésének alkalmából, ám Guszti már több, mint 20 évvel ezelőtt szerzett egy hasonló zenét, aminek Liliána lett a címe.

„A fiam, Csabi megírta ezt a csodálatos dalt Lilienről, de én már 27 évvel ezelőtt szereztem egy hasonlót. Nagyon meglepődtünk, hogy ezt a nevet kapta a baba, hiszen Margóval szerettünk volna mi is egy kislányt, akinek a Liliána nevet szántuk” - mesélte Guszti, aki már készül unokája keresztelőjére, ám Lilien szülei egyelőre még nem árulták el, mikor lesz az ünnepség.

(@bodicsabiofficial) által megosztott bejegyzés,

Eközben a címlapon