LOVE

Õk voltak a legfontosabb nők Andy Vajna életében

A világhírû filmes barátnői között színésznő és modell is volt, ám magánéletét nem akarta a nyilvánosság előtt élni. Vajna kétszer nősült.
  • Szerző: ripost

Andy Vajna mindennél jobban óvta a magánéletét, ám a fiatal és szép nők iránti vonzódását sosem rejtette véka alá. A producert nem zavarta a korkülönbség közte és barátnői között, sőt, többször hangot adott annak, hogy számára ez így van rendjén.

"Inspirálnak a fiatalok. Nekem  nagyon fontos, hogy ezzel a generációval valahogy tartsam a kapcsolatot. Talán ez az egyik oka, hogy a fiatalabb nőket választom."

Mivel a munkatársaim is többnyire fiatalok, ez energiát ad az egész lényemnek. Lelkileg én is 18 éves vagyok.

"Kívülről már nem annyira, de belülről biztos" - mondta egy korábbi interjú alkalmával Vajna.

Cecilia Mong volt az első felesége

Andy Vajna első feleségét még Hongkongban ismerte meg, de házasságuk nem tartott sokáig. Egyetlen gyermekük, Justin 1980-ban született. Vajna az évek során ritkán beszélt róla és Ceciliáról, ám egy nem várt tragédia felforgatta az életét. Justin 2007-ben öngyilkos lett. Az egyetemista fiú síelni ment a barátaival, de az utazásról már nem tért vissza. Bár Andy folyamatosan jó kapcsolatot ápolt volt feleségével, ez a drámai esemény még közelebb hozta őket egymáshoz. Cecilia mindig a producer közelében élt, és segítette intézni az ügyeit, ráadásul a filmmogul még a második feleségének, Vajna Tímeának is bemutatta, akik a hírek szerint könnyedén megtalálták a közös hangot.

Egy filmforgatáson ismerkedett meg Dobó Katával

1996-ban A miniszer félrelép című film forgatásán ismerkedett meg az akkor még 22 éves Dobó Katával. Barátságuk hamar szerelemmé alakult, Los Angelesben össze is költöztek, de hét év után véget ért a kapcsolatuk. Szakításuk után is barátként tekintettek egymásra, Vajna egy interjúban azt is elmondta, hogy egy életre szóló kötelék alakult ki közöttük.

"Nem vagyok az a fajta, aki haragban vált volna el azoktól, akikkel együtt volt."

Úgy érzem, Kata egy életre a barátom lesz.

"Tudom, hogy ez nem mindig van így egy szakítás után, de ez sokszor csak az egóról szól" - nyilatkozta Vajna a 100 éves Filmgyár ünnepségén.

Tóth Évával nem volt hosszú életű a kapcsolatuk

Miután szakítottak Dobó Katával, egyre többször tűnt fel Andy mellett egy fiatal, szőke modell. Bár kapcsolatuk elején csak azt mondták, hogy barátok, hamar kiderült, hogy több van közöttük. Tóth Éva 2007-ben munkája során találkozott a neves producerrel, ám szerelmük nem volt hosszú életű. 2010 őszén szakítottak.

"Éva fantasztikus lány, aki nagyon közel áll hozzám, de nincs közöttünk semmi, pusztán barátok vagyunk" - nyilatkozta a kezdetekkor Vajna.

Vajna Tímeát 2013-ban vette feleségül

Andy Vajna a 2010-es év végén jött össze Damu Roland színész egykori kedvesével, Palácsik Tímeával. Egy üzleti vacsorán ismerkedtek meg Andyvel, amit egy közös ismerősük szervezett, majd ezt még több találkozás követte. Nem sokkal később Vajna megkérte a fiatal lány kezét, aki először nem hitt a fülének, mikor meghallotta a kérdést.

"Andy leült mellém az ágyra, és annyit kérdezett: Ugye a feleségem leszel? Mondtam neki, hogy ne hülyéskedjen velem, majd, ha komolyan gondolja, akkor kérdezze meg."

Erre Andy azt felelte: Nem vicceltem, feleségem leszel, vagy sem? Majd Amerikában megkapod a gyűrűt

- emlékezett vissza a leánykérésre Tímea, aki egyből igent mondott szerelmének, majd a tengerentúlon egy sárga gyémánt gyűrűvel is megerősítették eljegyzésüket. Az esküvőjükre 2013 nyarán került sor, amit exkluzív körülmények között, Antonio Banderas villájában tartottak. A házaspár később többször is beszélt arról, hogy gondolkodnak a gyerekvállaláson, tavaly pedig már a lombikprogramba is belevágtak.