SIKK

Ez a rej­té­lyes szok­nya lett megint a divat! Rafi­nál­tan hord­ják a nők

Idén is nagy slá­ger a lap­szok­nya, ami­től na­gyon sok nő fél, hogy nem neki ta­lál­ták ki. Pedig csak arra kell oda­fi­gyel­ned, mi­lyen ala­kod van, és asze­rint vá­lasz­ta­nod. Mu­tat­juk a trük­köt!

Idén ismét hódít a lapszoknya; ez a trükkös ruhadarab nem először teszi próbára  a nőket – és valószínűleg még jó párszor visszatér a divat világába. Ezek a ruhák csodaszépek, rejtélyesek és mégis sokat mutatnak, és nagyon sok nő úgy gondolja, hogy rajta soha az életbe nem állna jól. Azonban mint a legtöbb ruhadarabnál, a lapszoknyánál is érdemes figyelembe venni, hogy milyen a testalkatunk – nagyon nem mindegy ugyanis, hogy milyet választunk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Ha széles a csípőd, érdemes tiszta, egyszerű vonalú szoknyát választanod. Néhány apró mintával még nincs gond, de a túl sok díszítés és fodor kövéríteni fog, lehetőleg kerüld őket.

2. Ha jobban ki szeretnéd hangsúlyozni a csípődet, olyan lapszoknyát válassz, amelyik alul keskenyebb, fent pedig lazább egy picit.

3. Ha szeretnél alacsonyabbnak látszani, térdig érő, fodros darabot válassz.

4. Viszont ha pont az ellenkezőjét akarod elérni, minit vegyél fel, mert hosszabbnak látszik benne a lábad, és ezáltal magasabbnak látszol.

5. Ha hosszabbítani akarod a lábaid, tökéletes megoldás a földig érő lapszoknya is.

Eközben a címlapon

6. Ha ki szeretnéd hangsúlyozni a derekad, a combközépig érő, fodros szoknya való neked; bármilyen, feszes blúzzal vagy toppal viselheted.

7. De ugyanerre a célra egy laza, könnyű egyrészes is kiváló: a deréktájon megkötött öv homokóra alakot biztosít.