TESTFACTOR

Pimasz lépésre vetemedett a brutálisan szexi magyar ducimodell

Sosem volt szívbajos a 23 éves gömbölyû szépség, Sirokai Diana, de legutóbbi húzása mindennél merészebb!
  • Szerző: F.E.

Bombaként robbant az XXL-es divatvilágban az alig 21 éves magyar lány, Sirokai Diana, aki az egész világnak szeretne bizonyítani!. Nemcsak modellként egyre sikeresebb, de máris saját divatmárkát indított, sőt cseppet sem titkolt vágya, hogy "felnőjön" világhírű riválisához, Ashley Grahamhez.

Mostani húzása legalább ennyire merész! Diana nem volt szívbajos, és megismételte az amerikai milliárdos botrányceleb Kim Kardashian híres fürdőruhás fotóit, és egymás mellé illesztette a felvételeket!

A sorozatban több felvétel készült és a bevállalós Sirokai Diana picit sem szépített a nyers valóságon: bátran megmutatta húsos combjait! Mondanunk sem kell, hogy felhördült a divatvilág, a közönség viszont rendkívül pozitívan reagált a duci nőkért mindig kiálló magyar lány bátorságára.

 

My "Flaws" are my power. @photo_karizza

D I A N A S I R O K A I (@dianasirokai) által megosztott bejegyzés,

Diana minden bizonnyal annak is köszönheti sikereit, hogy biztatja a hozzá hasonlóan telt alkatú nőket: fogadják el testüket úgy, ahogy van, szeressék magukat, hiszen ez az egyetlen módja a boldogságnak.

A tabukat döntögető Sirokai Dianára most már a nemzetközi sajtó is felfigyelt. A Huffington Post bátor és merész lánynak nevezi cikkében a a magyar modellt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?