TESTFACTOR

Ne szégyelld a tested - íme, így néznek ki a valódi nők bikiniben

Megkezdődött a strandszezon, és a fürdőruhákkal előkerülnek a gátlások is. Pedig nem kéne.
  • Szerző: Ripost

A tavaszt idén szinte átugrottuk, és a télből egyenesen a strandidőben találhattuk magunkat. Csakhogy a jó idő felett érzett öröm sokszor aggodalommal keveredik. Hogy fogok kinézni a strandon? Mivel tudom eltakarni magam? Biztosan felvehetem ezt a bikinit? Ezek a kérdések járnak rengeteg nő fejében, pedig fölösleges. Hiszen a modellek csak álomképek. És messze nem azt mutatják a címlapok, mint ami a valóság.

1. Egy valódi nőn akkor is akad némi hiba, ha csinos. Itt egy kis hurka, ott egy kis ránc.

2. Egy valódi nő sokszor a kilóival küzd, de igenis megérdemli, hogy jól érezhesse magát a bőrében.

3. Egy igazi nő lehet persze csinos és karcsú is, és büszkén mutathatja meg magát.

4. De egy valódi nő lehet akkor is büszke magára, ha húsosabb az átlagnál. Hiszen ettől még igenis lehet szép, izgalmas és ragyogó!

Nincs még vége, folytatjuk! LAPOZZ!


5. Egy valódi nő kicsit szégyellős néha, megpróbálja behúzni a hasát, és azt hangsúlyozni magán, amit szépnek talál. És éppen ettől emberi.

6. A férfiak pedig a valódi nőket szeretik. Azokat, akiken gömbölyödik néhány testrész, és akik nem félnek jóízűen beleharapni egy lángosba.

7. Nem kell mindenkinek megfelelned. Még a saját ideálodnak sem. A fő, hogy megszeresd magad, és elfogadd azt, ki is vagy valójában.

8. És ha önmagad szereted, akkor mások még könnyebben találják meg benned azt a szépséget, amely most is ott rejlik, legfeljebb nem vetted még észre.

És ezeket olvastad már?