TESTFACTOR

Ez a 10 duci nő leigázta a sovány topmodelleket

Sajnálatos túlsúlya miatt éles kritikát kapott az egyébként csinos modell az őt foglalkoztató ügynökségtől. Még hogy ő duci? Több se kellett a lánynak, beintett! Nem is akárhogyan!
címkék:

Charli Howard brit topmodellnek elege lett abból, hogy folyton az ügynökségének és a divatvilág kőkemény szabványainak kelljen megfelelnie. Fogta magát, és egy olyan kampányba kezdett válaszul, melyben igazi hús-vér nők mutatják meg, amijük van. Na persze itt  nem éhezéstől elgyötört testek, hanem egészséges popsik és mellek  - hogy egyebekről ne is beszéljünk - bukkannak fel a képeken. Az üzenet pedig mi más lenne: minden nő teste szép, beleértve az enyhén vagy nagyon túlsúlyosakét is.

Nem vagyok hajlandó szégyellni magam a méreteim miatt! Többé nem akarom képviselni azt a téveszmét, mely miatt egyre kisebb ruhákba préselik bele az agyon fogyókúráztatott lányokat!

- fakadt ki a topmodell. 

 

A photo posted by Charli Howard (@charlihoward) on

A kampány "All Woman" - "Minden Nő" - név alatt fut, és célja az, hogy szembemenjen a szépségipar egyre arcátlanabb szabványméreteivel. Hiszen minden nő teste szép és szerethető, nemcsak a betegesen soványaké. Éljenek a nők úgy, ahogy vannak! Gömbölyűn, puhán, mosolygósan!

 

A photo posted by SELF Magazine (@selfmagazine) on

 

 

 

A photo posted by Lily Cummings (@lililand) on

 

 

A photo posted by Paola (@chubbybabe_) on

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?