Tedd egy tálba a lisztet, a sütőport, sót, cukrot, keverd össze, majd rakd hozzá a joghurtot és gyúrj belőle tésztát.
Formázd gömbbé, majd vágd félbe. Szórj egy kevés lisztet és kukoricalisztet a felfordított tepsire helyezett sütőpapírra. A fél tésztát helyezd rá, és kézzel nyújtsd ki úgy, hogy hagyj helyet a tojásnak.
Ismét szórj lisztet és kukoricalisztet a sütőpapírra és a tészta másik felét is nyújtsd ki, ahogyan az előzővel tetted.
Kend meg a tésztákat paradicsomszósszal, helyezz rá 4-4 szelet mozzarellát és parmezánt, szalámiszeleteket ízlés szerint. Kenj a tészta szélére olívaolajat.
A sütőbe helyezett, fordított tepsi tetejére csúsztasd rá sütőpapírral együtt a pizzaszeleteket, és előmelegített sütőben 250 C fokon 5-6 percig süsd.
Majd vedd ki a pizzákat és a közepébe rakj egy-egy tojást. Így süsd még 4-5 percen keresztül. Vedd ki a kész pizzákat a sütőből, tegyél rá lehetőség szerint friss bazsalikomot és oregánót, szórj rá őrölt borsot.