MAMAKLUB

Vigyázz a gyerekedre: életveszélyes új kihívás terjed az interneten!

Egy fiatal csaknem életét vesztette a neten terjedő legújabb őrülettől. Legyél résen, mert ez most az új kihívás a fiatalok közt.
  • Szerző: FÁB

Az interneten söpör végig a legújabb kihívás, melyért persze elsősorban a fiatalok rajonganak. Elsőre talán ártalmatlannak tűnik, de már a korábbiak is hordoztak komoly veszélyeket, hiszen a tét egyre nő, a résztvevők egyre vagányabb és merészebb ötleteket vállalnak be. Nem is olyan régen halálos áldozatot is követelt az a játék, melyben egy hajtásra kellett alkoholt fogyasztaniuk az erre vállalkozóknak.

Ezúttal a feladat viccesnek és könnyűnek látszik: szigetelőszalag fogságából kell kiszabadulni. Van, aki egyszerűen csak a csuklóját kötözi össze a ragasztóval, és úgy próbálkozik:

 

This is how we thesis. #DuctTapeChallenge #thesis

Elisha Jeremy Gonzales (@elishagonzales) által közzétett videó,

Mások már komolyabbra veszik a játékot. Ez a fiú például a teljes testére bevállalta a ragasztószalagot.

 

We're laughing so hard!!! #ducttapechallenge #wassabi #wassabiproduction #wassabians @alexwassabi @roiwassabi @tayaaxo__

Fannysa Re (@fannysare) által közzétett videó,

A 14 éves Skylar Fish viszont még mindig kórházban van súlyos sérülései miatt, melyek ennek a játéknak köszönhetők. Bár ő maga nem nagyon emlékszik a történtekre, a jelenlévők elmondása alapján a baleset a szabadulási kísérlet közben történt. Karja és lába is össze volt ragasztva, álló helyzetben próbálta meg szétszakítani a szalagokat, de elvesztette egyensúlyát, és mivel nem tudta megtartani magát ebben a megkötözött állapotban, ezért egy ablaktáblába zuhant.

Szemgödre eltört, az idegek megsérültek, gyógyítása során 48 kapcsot helyeztek el csontjaiban. Most mindenkinek arra próbálja meg felhívni a figyelmét, hogy óvakodjon a játéktól, mert veszélyes lehet. A nagy ijedtség és a sokk után pedig most már leginkább boldognak érzi magát - mert túlélte ezt a balesetet, melyben könnyen meg is halhatott volna.

És ezeket olvastad már?