MAMAKLUB

Szívbemarkoló levelet írt a kislány a Mikulásnak, ezt kérte tőle

Nagyon megható történet járja körbe a világot: és még nincs vége! Ugyanis a kislány súlyos helyzetben kért segítséget, és most mindenki azon dolgozik, hogy valóban megtalálja családját a Mikulás.
címkék:
  • Szerző: sk

Egy észak-karolinai üzletben a boltvezető megdöbbentő levélre bukkant, amikor kinyitotta az előtérben felállított „Mikulás-postaládát” – egy kislány ugyanis drámai kéréssel fordult a Télapóhoz.

 „Kedves Mikulás! Sokan nem hisznek benned. De én igen. És egyetlen dolgot kérek Tőled Karácsonyra: hogy a bátyámnak legyen végre új veséje.” - írta a kislány, és a boltvezető rögtön úgy döntött: meg kell találnia a családot.

A kislányról mindössze a keresztneve derült ki; Kaitlynt keresve a bolt dolgozói végignézték a biztonsági kamerák felvételeit, de nem jártak sikerrel. Ezért a boltvezető, Shelly Thomas megosztotta a levelet Faceookon. Ezer feletti a megosztások száma, mindenki segíteni szeretne. A kislány egyelőre még nem került meg, de a közönség nagyon megható módon reagált a levélre: rengetegen felajánlották a veséjüket a bátyjának. A sajtó is felfigyelt az esetre, és több tévécsatorna, újság segít a kislány és a bátyja keresésében.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?