tóth gabi
Lisztmentes diétát folytatsz vagy szeretnél valami finomat, de szénhidrát nélkül? Akkor ez a recept neked készült! Igazi pizzaélmény, az utána következõ szokásos bûntudat nélkül.
El tudsz képzelni olyat, hogy egy diétás étel boldogságot okozzon?
Ha ezt a pizzát eszed, épp a diétás érzés marad el. A súlycsökkenés mégis garantált. Beleillik a gluténmentes, gabonamentes, alacsony szénhidráttartalmat követő diétába is.
1. Melegítsd elő a sütőt 180 Celsius-fokra.
2. Olajozz ki egy 9x33 cm-es tepsit.
3. Keverd össze a sajtkrémet a tojásokkal, és ízesítsd borssal, fokhagymaporral.
4. Add hozzá a parmezánt, és keverd simára.
5. Öntsd a tepsibe, és süsd 17 percig, vagy míg aranybarna színt nem kap.
6. Hagyd kihűlni 10 percig, mielőtt rápakolod a feltéteket. (Ez nagyon fontos, különben elázik a tészta.)
1. Ha megsült a pizzaalap, kapcsold a sütőt 205 Celsius-fokra.
2. Keverd össze a marinara szószt fokhagymaporral, cayenne borssal, oregánóval.
3. A keveréket oszd el egyenletesen a kihűlt pizzatészta tetején.
4. Szórd meg reszelt mozzarellával.
5. Szórj rá sült pepperoni paprikát, vagy ízlés szerint pakold még meg további feltétekkel.
6. Told a sütőbe 8 percre, vagy míg a sajt buborékolni nem kezd.
Felturbózza az ízét, ha megszórod a tetejét friss, vágott bazsalikommal, parmezánnal!