FITTFAZÉK

Új bundába került a rántott csirke, nincs benne liszt!

A rántott hús sokak hétvégi nagy kedvence, néhány probléma azonban akad vele, ha diétázol: a panír, no meg a sok zsír. Szerencsére létezik jó megoldás! Most figyelj, ezt a változatot imádni fogod, mert gyorsan el is készül.

Hozzávalók 2 személyre:

  • 25 dkg csirkemell (lebőrözött)
  • 2 tojás felverve
  • 3 ek mandulaliszt, vagy Update liszt
  • 3 ek sajt (parmezán)
  • 1 ½ tk paprika
  • ¼ tk tengeri só
  • ¼ tk fekete bors
  • ¼ tk fokhagymapor


Elkészítés:
1. Melegítsd fel a sütőt 190 Celsius fokra. Bélelj ki egy tepsit sütőpapírral vagy alufóliával.

2. Egy közepes tálban keverd össze a mandulalisztet, a parmezán sajtot és a fűszereket.

3. Forgasd meg a felvert tojásban a csirkét, majd a keverékkel panírozd be a hússzeleteket. 

3. Rendezd el őket szépen a kibélelt tepsiben, és süsd 25-30 percig.

Tálald salátával, fűszeres tejföllel vagy házi paradicsomszósszal.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?