tóth gabi
Felejtsd el a hizlaló panírt, készítsd el a rántott húst fölösleges szénhidrátok nélkül! Nehogy azt hidd, hogy így már nem jön be a pasidnak a fõztöd! Fantasztikusan finom, pikánsan chilis csirkefalatkákat mutatunk.
Ne hagyd, hogy a panír tönkre vágja a diétádat! Két dolgot tehetsz: 1. Lemondasz a rántott húsról a fehér liszt és a morzsa magas szénhidráttartalma miatt. 2. Kipróbálod ezt az isteni kímélő receptet, a szénhidrátban rendkívül szegény bang-bang panírral. Mi mindenesetre ez utóbbit javasoljuk, mivel isteni finom ez az egzotikus ízvilágú recept.
A szószhoz:
1. A szószhoz a hozzávalókat keverd össze egy tálban és rakd félre a hűtőbe.
2. A mandulát aprítógépben morzslékosítsd, úgy, hogy durván szemcsés legyen.
3. Habverővel keverd össze az tejfölt, a kókuszlisztet, és a tojást, ízesítsd sóval és borssal.
4. Mártogasd bele a csirkeszeleteket, majd forgasd meg a mandulában. Akár meg is ismételheted a műveletet, úgy testesebb, roppanósabb lesz a panír.
5. Forró olajban süsd ki a falatkákat.
Sütés után azonnal tálalható a szósszal! Imádni fogod, mennyei az íze!