YESSS

Szerző Sors Edina

1 hete

Tarol a maxi: fantasztikus fazonok érkeznek a 2023-as új szezonban

A Budapest Central European Fashion Week eseményének egyik nagy dobása a tavaszi-nyári hosszú ruhák felvonutatása volt. Szinte minden tervező kollekciójában szerepelt ilyen darab.

Szerző Sors Edina

A Budapesten rendezett Fashion Week eseményén magyar és külföldi tervezők csodálatos kollekciói jelentek meg a kifutókon. Amit könnyen észre lehetett venni az az, hogy szinte minden dizájner készült maxi ruhával az alkalomra. Csodás anyagok, színek és minták a fazonokat, melyek a mindennapok viseletei között is  bátran szerepelhetnek. Úgy tűnt, hogy ezúttal a tervezők a közönségnek kedveztek: szelíd kreációikat ugyanis szinte bárki el tudja magán képzelni, kortól és alaktól függetlenül. Mindezeken felbuzdulva mi is kiválogattunk néhány nagyon csinos, nőies ruhát, melyet  jövő év tavaszán és nyarán méltán viselhetnek azok a nők, akik kitűnnének a szürke hétköznapokból, és hozzáadnának megjelenésükhöz egy kis pluszt, egy kis eleganciát, vagy épp ragyogást. 

1. Figyelemfelkeltő szín, légies fazon

Budapest Central European Fashion Week: SENTIMENTS / Fotó: Holecz Endre 

A sárgászöld színárnyalatban megálmodott és megalkotott fodros maxi ruha a tervező stílusérzékét dicséri. 

2. Vörös csipke

Budapest Central European Fashion Week: ROMANI / Fotó: Holecz Endre 

A vörös a jövő évi trendek egyik nagy választottja, a csipke maxi ruha pedig egyrészt az elegancia, másrészt a vadság egyik kifejeződése. Bátran lehet választani egy megfelelő ünnepi alkalomra.

3. Üde és lenge hímzett fátyolruha

Budapest Central European Fashion Week: Katti Zoób / Fotó: Holecz Endre 

Elmaradhatatlan a virágos, lágy nőies fazon. A hozzá választott balerina cipővel egészen kedves bájt hordoz ez a kombináció. Fiatalos hangulatával a tavasz nagy hírnöke ez a ruha.

4. Napsárga ragyogás

Budapest Central European Fashion Week: VARGA VIKTÓRIA/ Fotó: Holecz Endre 

Rendkívül nőies, merész és játékos tervezésű ez a ruha. A test vonalát lágyan követő, szexin pántos maxi a 2023-as év egyik kedvence lesz.

5. Mintás, bikinipántos ruha

Budapest Central European Fashion Week: AERON Fotó: Holecz Endre

A fazon egyszerűségét egyedi mintával van fűszerezte a tervező, ez adja meg a ruha egyediségét. A nagyvárosi nő ruhája az újdonság és minőség kettős jegyében született.

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!