Létrehozva: 2022.05.07.
Módosítva: 2022.05.07.

Mutasd a gardróbod, megmondjuk, ki vagy: Pokorny Lia nem lesz szívbajos

Ruha teszi az embert, legalábbis a mondás szerint. Vajon rólunk mi derülne ki, ha egyszer megmutatnánk, milyen holmikat rejt a szekrényünk? Ruháink alapján azt a nőt látnák az érdeklődők, akinek gondoljuk magunkat, vagy valaki mást?


Minden nő életében vannak korszakok, amikor színekért, fazonokért, bizonyos típusú anyagokért rajong. Amikor ki sem lehet robbantani a feszes farmerból vagy a nadrág-blúz kombóból, máskor meg hetekig csakis a szoknya, a ruha és a magassarkú a megdönthetetlen választás.

Fotó: Shutterstock

Érdekes lenne, ha mondjuk, 5 évenként lefényképeznénk ruhatárunk alapdarabjait, és idővel egymás mellé tennénk ezeket a fotókat. Sok mindenről árulkodna a tabló! Nyilván nem elhanyagolható, hogy abban az időszakban milyen anyagi körülmények között éltünk, de az is kiderülne, hogy személyiségünk, s vele az ízlésünk miként változott. 


Biztos előfordult már veletek, hogy egy-egy régi fotót nézve meghökkentek a saját öltözéketeken. Hiszen elképzelni sem tudjátok, hogyan lehetett annak idején azt a túlméretes, ciklámen színű pulcsit vagy azt a fáradtbarna, túlzottan is öreges blézert hordani... De nincs ezzel az égvilágon semmi baj, mindannyian változunk. Idővel érik, komolyodik a stílusunk vagy épp ellenkezőleg, a korunkkal szembe haladva szeretünk bele olyan cuccokba, amelyeket talán már nem is nekünk terveztek. De vagy így, vagy úgy, minden ruha akkor válik igazán jó darabbá, ha jól érezzük benne magunkat. Akkor már senki nem egy vállfáról levett méregdrága blúzt, vagy épp egy jó turkálóból kiválasztott gazdaságos árú szoknyát látja rajtunk, hanem minket. És a lényeg ez lenne. Hogy minden ruhában mi magunk legyünk, hogy a színek, a fazonok csak azt hirdessék, íme, A NŐ, aki jól érzi magát a bőrében!

De persze azért nem árt közben meghallani mások véleményét is. S hogy kik azok, akik a témában igazán hitelesen tudnak erről beszélni? 
A Ridikül Minden, ami nő – Élményfesztiválján május 14-én szombaton 13 órától a Millenáris D csarnokában egy kerekasztal beszélgetésen Pokorny Lia színésznő, Kovásznai Andrea stílustanácsadó, Bihari Ádám stílustanácsadó és B. Molnár Márk újságíró osztják meg az ezzel kapcsolatos tapasztalataikat. 

A Minden, ami nő – Élményfesztiválon számtalan más érdekes téma várja még a nőket olyan meghívott beszélgetőtársakkal, mint Béres Alexandra, Szinetár Dóra, Détár Enikő, Balázs Andrea; több mint 100 kiállító jelenik meg az egészséges táplálkozás, szépségápolás, divat, ékszerek, képzőművészet, lakberendezés témakörben, ingyenes egészégügyi szűrővizsgálatokon lehet részt venni, de lesz fitnesz- és divatbemutató, a sztárfellépők között pedig Miller Zoltán, Bereczki Zoltán, Gáspár Laci, Nagy Sándor és Pál Dénes neve bukkan fel. 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Pókokat talált a Marson az Európai Űrügynökség

origo.hu

Döbbenet a Lidlben, fegyveres rendőrök rohantak ki a helyszínre

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

magyarnemzet.hu

Végleg bezárulhat a válogatott kapuja a Puskás Akadémia tehetsége előtt

ripost.hu

Szívbemarkoló, ezt ígérte a rákbeteg Katalinnak Vilmos herceg

magyarnemzet.hu

Ritkán látható dühkitörés borzolta a kedélyeket a sznúker-vb-n + videó

origo.hu

Ördög Nóra hatalmas bejelentést tett - kép

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

YESSS

Olaszország legkiválóbb múzeuma adott otthont a magyar alkotásoknak a Milan Design Week alatt

YESSS

Egyetlen farmerben járnak idén nyáron a francia nők, válaszd ezt te is!

YESSS

Nagy visszatérő: ez a farmer lesz a tavasz befutója

YESSS

Idén nyáron öltözz Nanushkába! Ezek lesznek a legmenőbb darabok

YESSS

Felrobbant a TitkTok, ez lesz 2024 legdivatosabb hajszíne! Vigyázz, ha tényleg kipróbálod

YESSS

Itt az új mikrotrend: figyeld a tornacipőt!

YESSS

Katalin hercegné bájosan mutatja meg a friss divatot

YESSS

Ez a bikini lesz a nyár legnagyobb divatja