Létrehozva: 2022.04.29.

Kamarás Iván elárulja, ki a jó nő a férfiak szemében

Az örök kérdés, amire a nők mindig és azonnal akarják a választ. Vajon ki számít jó nőnek a férfiak szemében? Kamarás Ivánnak, az egyik legsármosabb magyar színésznek bizonyára kiforrott véleménye van...

Szerző r.t.

Imádják a nők a férfiakat, ahogy ők is a nőket. Ez a világ természetes rendje, belénk kódolt ügy, aminek köszönhetően a fiúk már óvodásként is teszik a szépet, ami általános iskola felső tagozatában és a középiskolában már a ’játsszák az agyukat’ kifejezésként értendő. De a lányokkal sincs ez másképp... Melyik nő ne emlékezne arra, amikor először próbálta fel az anyukája szekrényéből elcsent magsassarkút és akasztotta magára az összes ékszerét, hogy aztán a tükör előtt jól kipingálja magát? Próbálgattuk magunkat: a lányok a női szerepeket, a fiúk a hódító macsós megjelenést. És ugye nem kérdés, hogy kinek a kedvéért? Mert egy bók, egy elismerő pillantás valójában az ellenkező nemtől esik a legjobban. 

 

Apró jelek...

Miután ez így van, egyáltalán nem mellékes, hogy a férfiak kit tartanak igazán jó nőnek. Vajon ezt a kérdést a teremtés koronái felteszik-e maguknak valaha is, vagy egyszerűen csak mennek a szimatuk után? Induljunk ki abból, hogy nyilvánvalóan tudják, ki tetszik nekik. Sőt, idővel ki is mondják, ahogy belenéznek egy igéző szempárba, csak legyen elég türelmünk kivárni…. De ha úgy kell kipréselni belőlük, mennyire tetszünk nekik, akkor is vannak árulkodó jelek, amelyekből minden nő érthet: a pillantásuk, a mozdulataik, a vágyakozásuk beszél arról, amit hallani szeretnénk. Csak épp érezni fogjuk. Minden sejtünkben, minden porcikánkban. S akkor kérdés-e még, hogy ki számít jó nőnek?

 

Ha nem működik a kémia, ott a B-terv!

Azt is észre vesszük, ha elutasítók, ahogy ma gyakran halljuk, semmilyen kémia nem működik köztünk. Van ilyen is. Nem jövünk be nekik, mert nem bírják az édes parfümöt, mert nekik csak a barna szemű lányok az igaziak, túl magasak, alacsonyak, kerekek vagy soványkák vagyunk. Na és? Hány férfi van még ezen a planétán, akinek viszont igenis mi vagyunk a jó nők?!? Ha még meg sem fogalmazták magukban. 

Színt vall Kamarás Iván

 

Kamarás Iván izgalmas beszélgetésre vállalkozott (Fotó: Mediaworks)

Azért akad néhány férfi, aki sokat töprengett már ezen a kérdésen, s azt, hogy mire jutott, most a tudomásunkra is hozza. A Ridikül Minden, ami nő - Élményfesztiválján május 14-én 16 órától a Millenáris D csarnokában egy kerekasztal beszélgetésen tudhatjuk meg Kamarás Iván színművésztől, Bedő Imrétől, a Férfiak Klubja alapítójától, Pilát Gábor író-előadótól és Dobos Pétertől a !hot magazin felelős szerkesztőjétől. 

A Minden, ami nő – Élményfesztiválon számtalan más érdekes téma várja még a nőket olyan meghívott beszélgetőtársakkal, mint Béres Alexandra, Szinetár Dóra, Détár Enikő, Balázs Andrea; több mint 100 kiállító jelenik meg az egészséges táplálkozás, szépségápolás, divat, ékszerek, képzőművészet, lakberendezés témakörben, ingyenes egészégügyi szűrővizsgálatokon lehet részt venni, de lesz fitnesz- és divatbemutató, a sztárfellépők között pedig Miller Zoltán, Bereczki Zoltán, Gáspár Laci, Nagy Sándor, Pál Dénes neve bukkan fel. 

S ha mindez nem lenne elég meggyőző, a gyerekfoglalkoztató mellett lesz férfi megőrző szolgáltatás is, ahol a férfiak akár azt is megbeszélhetik egymás között, hogy ki számít jó nőnek manapság….

Szerző r.t.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Haalandot keresik, Ancelotti szemöldöke legyőzte Guardiolát - mutatjuk a legjobb BL-negyeddöntős mémeket

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

hirtv.hu

Számos beruházás indulhat Baranya vármegyében + videó

metropol.hu

„Már most jobb Dibusz Dénesnél” - Marco Rossi törheti a fejét a kapusposzton

vg.hu

Navracsics megmutatta a vonalat, ami ketté tépte Magyarországot

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

travelo.hu

Tengerimádók figyelmébe: Íme, Európa 25 legjobb tengerparti strandja

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

YESSS

Egyetlen farmerben járnak idén nyáron a francia nők, válaszd ezt te is!

YESSS

Nagy visszatérő: ez a farmer lesz a tavasz befutója

YESSS

Idén nyáron öltözz Nanushkába! Ezek lesznek a legmenőbb darabok

YESSS

Felrobbant a TitkTok, ez lesz 2024 legdivatosabb hajszíne! Vigyázz, ha tényleg kipróbálod

YESSS

Itt az új mikrotrend: figyeld a tornacipőt!

YESSS

Katalin hercegné bájosan mutatja meg a friss divatot

YESSS

Ez a bikini lesz a nyár legnagyobb divatja

YESSS

Zseniális melltartó trükk: hogy ez miért nem jutott eddig eszedbe?