TÜZELŐÁLLÁS

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.10.27. 13:30

Áll a bál Imane Helif bejelentése után; Hosszú Katinka férje reagált a botrányra

A párizsi olimpia botrányhőse, Imane Helif elképesztő bejelentést tett; Hosszú Katinka férje válaszolt Shane Tusupra; elhunyt egy brit olimpikon. A Ripost heti legolvasottabb sportcikkei közül válogattunk.

Profi bokszolónak áll Imane Helif. Ezzel a párizsi olimpia gender-botrányának főszereplője ismét nagy vihart kavart. Az algériai bunyós a profik között is jókora előnyben lenne, hiszen születése óta férfi kromoszómákkal bír, így máris lázadnak ellene a női riválisok. Helif elmondta, számos ajánlatot kapott, de még nem döntötte el, hogy melyiket fogadja el - írtuk október 23-án.

Olympic Games Paris 2024 - Boxing
Imane Helif a profik között folytatja Fotó: Anadolu via AFP / AFP

Hosszú Katinka mellett férje, Gelencsér Máté is reagált Shane Tusup kemény bejegyzésére. Az amerikai edző a közösségi oldalán mutatta be egykori versenyzője, felesége statisztikai mutatóit, és úgy vélte, Katinka karrierjének legsikeresebb szakasza az a 4-5 év volt, amikor az ő vezetésével készült. "És mi a helyzet a te statisztikáddal edzőként Katinka előtt és után?" - tette fel a kérdést Gelencsér Máté matt.layber néven a poszt mellett - írtuk október 21-én.

Családja jelentette be, hogy 75 éves korában elhunyt Geoff Capes, aki három olimpián indult Nagy-Britannia színeiben súlylökésben. Azt nem tudni, hogy mi okozta a sportoló halálát. Miután visszavonult a versenysporttól, játékvezetőként és edzőként is dolgozott. Két gyermeke született, akik országos bajnokságot nyertek súlylökésben - írtuk október 24-én.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek