KIAJOBB

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.17. 19:22
Módosítva: 2024.10.17. 20:17

Shane beszólt Katinkának: Hatalmas csalódást kelt, hogy a siker a fejedbe szállt

Vajon mit akar üzenni az amerikai sportember?

Beszédesnek tűnő számok és egy meglepően hosszú beszólás Hosszú KatinkánakShane Tusup megtörte az Instagram-oldalán utóbbi időben váltakozó mestrehármas „sormintát”. Az apa/férj/családfő-tévés bunyós-vállalkozó mesterhármasa csütörtökön kora este megszakadt. Az Iron Lady egykori férje és edzője magát fényezi, miközben exét negatívan minősíti. Máris mutatjuk, mit írt Shane Tusup!

TUSUP, Shane
Shane Tusup beszólt egykori feleségének, Hosszú Katinkának (Fotó: Czeglédi Zsolt)

„Katinka, való igaz, egyéni sportoló voltál, de egyetlen sikeres ember sem ért el semmit egyedül. Tudom, és a tények is bizonyítják, hogy hatalmas hatással voltam és kulcsszerepet játszottam a csapatunk sikerében. Egyedül én vagyok az, aki megkérdőjelezhetetlenül felelős az edzésmódszertan kialakításáért. Használhatod a platformodat arra, hogy elismerést szerezz, és azt állítsd, hogy mélyen érted a koncepciót, de az utólagos teljesítményeid a bizonyítékok rá, hogy az üres szavak nem vezetnek eredményre. Fájdalmas volt látni, ahogy mindaz, amit felépítettem lángba borult és egyetlen dolog maradt meg: egy nagy száj.”
–írtja Tusup. Majd így folytatja:
„Évekig hallgattam a csapatunk iránti tiszteletből. Teljes mértékben hiszem, és nyíltan kijelentem, hogy nélküled nem lettem volna képes ilyen eredményeket elérni, de ugyanez igaz rád is. Az én ötleteim és elmém nélkül ezek az eredmények nem születhettek volna meg. Hatalmas csalódást kelt, hogy a siker a fejedbe szállt. Elfelejtetted, honnan jöttél. Mindezen eredmények után azok közül, akik segítettek megvalósítani életed gyermekkori álmát, hirtelen már senki sem része a történetednek…”

 Tusup sorai megosztották az embereket  –derül ki a hozzászólásokból. Íme néhány:

„Ez lehet igaz akár, de az is tény, hogy egy másik életszakasz volt az, amikor maximálisan az eredményekre, a sportra koncentrált... Életkorilag és élethelyzetileg is más korszak volt az...”
– jegyezte meg egy hozzászóló, akivel más is egyetért.
„Én is hasonlóan gondolom. Az együtt töltött idő alatt véleményem szerint mindketten 110%-ot tettek bele, de az idő alatt a versenyek, a teljesítmény ált a fókuszban. Előtte még nem tartottak ott, utána pedig más lett a prioritás.”

„És Shane is a mai napig abból él Magyarországon, nem?! Máshol nem igazán tudott labdába rúgni és ugyanezt a bevételt generálni? Az éremnek két oldala van, de egyébként itt lenne az ideje, hogy továbblépjen, nem?”
– tette fel a (költői) kérdéseit egy kommentelő.

„És mennyire igaz Veled jöttek a sikerek és utánad pedig már egyáltalán nem jött a siker... De még a dobogó sem! Igazság”
– értett egyet egy hozzászóló Shane-nel.

„Mélyen reménykedtem, hogy nem kell ilyet olvasnom!”
– jegezte meg valaki.

„Teljesen igazad van abban, hogy sosem volt nagy sportoló, csakis melletted. Javított volna a megítélésén, ha legalább valamennyit tudott volna hozni egyedül abból, amit elért, de nem így van... És még arcoskodik is... Inkább csendben maradna ezek után...”
– fogalmazott más.

„Fontos az alázat!”
– olvasható egy újabb kommentben.

„Te pedig Katinka után 1. Profi golfozó lettél. (Nagy siker volt) 2. Ujra úszó és mindenféle más edző lettél (az is nagy siker) 3. Üzletember lettél (lehengerlő siker) 4. Sztár box (kiütéses siker)”
– vette védelmében egy hozzászóló Katinkát és olvasta Shane fejére a válás utáni eredményeit.

Íme Shane Tusup hosszú bejegyzése mellé illesztett táblázata:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek