OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.18.

Hosszú Katinka előre fél, őket követi a bajnoknő

Teljesen új terepen mutatja meg tudását a háromszoros olimpiai bajnoknő. Nem Hosszú Katinka az első sztársportoló, aki a Dancing with the Stars színpadán táncolhat.

A párizsi olimpiai szereplés nem jött össze neki, most a táncparketten bizonyíthat Hosszú Katinka. A TV2 csatorna hétfőn jelentette be az óriási hírt, a Dancing with the Stars október végén rajtoló egyik évadának a főszereplője a háromszoros olimpiai bajnok úszónő lesz. A medence után teljesen más feladat, ebben egy igazi profi, Suti András lesz partnerként a segítségére.

Hosszú Katinka
Hosszú Katinka és partnere, Suti András (jobbra)

Hosszú Katinka 2023 nyarán adott életet kislányának, Kamíliának. Nem sokkal később visszatért a medencébe, de nem sikerült neki elérnie az olimpiához szükséges szintidőt. Most elárulta, életében egyszer táncolt, még 2022-es esküvőjén Gelencsér Mátéval.

Tangóztunk, abból pár lépés megvan. Körülbelül ennyi most a tánctudásom 

– ismerte el Katinka a Borsnak nevetve.

Hosszú Katinka maga választott partnert

Az úszónő elárulta, igazából csak egy dologtól tart, a táncolástól. Ez nem feltétlen jó előjel egy táncos műsor előtt.

"Az egyetlen félelmem a műsortól az, hogy táncolni kell" - mondta viccelődve az olimpiai bajnok, aki profi segítséget kap. Hosszú Katinka partnere Suti András lesz.

Éppen őt szerettem volna, azt hallottam, hogy remek tanár. Engem pedig bőven kell tanítani.

– mondta a Borsnak Katinka.

Nem Hosszú az első sportoló, aki részt vesz a Dancing with the Stars műsorában. A fotóra kattintva megnézheted, kik voltak ott az előző négy évadban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek