Lopás miatt kikérte a legfőbb ügyész Magyar Péter mentelmi jogát

POLITIK
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.26.

Szoboszlai Dominik nélkül a Liverpool, azonnal reagált a focista

Egy percet sem kapott a West Ham ellen 5-1-re megnyert Ligakupa-meccsen a Liverpool magyar játékosa. Szoboszlai Dominik erről is beszélt, illetve szezonbeli céljairól.

Először fordult elő Szoboszlai Dominikkal a szezonban, hogy egy percet sem játszott tétmeccsen a Liverpoolban. A középpályás a kispadon ült a West Ham ellen 5-1-re megnyert Ligakupameccsen, melyen nem cserélte be őt Arne Slot vezetőedző. Szoboszlai Dominik a kispadon maradt, majd a klub honlapjának mondta el, mit gondol erről a fordulatról.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik és Alexis Mac Allister Fotó: liverpoolfc.com

A Liverpool idén állandó középpályás-hármassal játszott a bajnokságban és a BL-ben. Szoboszlai mellett Ryan Gravenberch és Alexis Mac Allister alkotja a beton biztos sort. Ez most felbomlott a kupameccsen, de Szoboszlai szerint ez egyszeri alkalom volt.

Azt hiszem, mindannyian hasonló játékosok vagyunk, és tudjuk egymásról, hogy megbízhatunk egymásban: így cserélgethetjük a helyünket, figyelünk egymásra, megértjük egymást. Mindketten fantasztikus játékosok, úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy velük játszhatok

- idézte a Magyar Nemzet a Liverpool honlapjának adott interjúból. 

Szoboszlai Dominik gólokat akar

A magyar focista a szezonban egyetlen gólt szerzett tétmeccsen, mégpedig az AC Milan ellen a Bajnokok Ligájában. A középpályás persze ennél többet akar.

Több gólt akarok szerezni és több gólpasszt adni. Remélem, ha jó labdát adok, akkor elöl olyan játékosok lesznek, akik értékesítik azokat. A szerepem egy kicsit más, mint tavaly, de továbbra is mindent meg fogok tenni a csapatért. Még ha nem is olyan kiemelkedőek a statisztikáim, ennél fontosabb, hogy a csapat nyerjen

- mondta Szoboszlai, aki hisz abban, hogy a Pool minden fronton, a bajnokságban, a BL-ben, az FA-kupában és a Ligakupában is esélyes lesz végig.

Tavaly túl sokat beszéltem címekről és mindenről, persze nyertünk egy trófeát (a Ligakupát, a szerk.), és majdnem a végéig volt esélyünk mindenhol. Meccsről meccsre haladunk: akár még 65 meccs is lehet ebben a szezonban, szóval nagyon kemény évad vár mindannyiunkra.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek