TÜZELŐÁLLÁS

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.09.24. 16:00

Szoboszlai Dominiket összehozták az exével, világhírű lap ír a viszonyról

A Liverpool magyar labdarúgójának magánélete a brit bulvárlapok számára is izgalmas téma. Szoboszlai Dominik párkapcsolatáról a The Sun írt.

Összeállítást készített a The Sun című lap az FC Liverpool játékosainak barátnőiről és feleségeiről, és Szoboszlai Dominiket is listázták. Fájdalom, a magyar légiós mellett tévesen korábbi párját, az exét Gécsek Fannit említik, ráadásul a cikk vele kezdődik.

Szoboszlai Dominik
Tévedésből Szoboszlai exét említik a futballista aktuális barátnőjeként Fotó: AFP

A brit lap elmeséli, hol és mikor ismerkedtek meg, illetve Fanni kapcsán megjegyzik, hogy "a budapesti szépség fiatalon a teniszben jeleskedett, és majdnem profi lett. Nemrég üzleti diplomát szerzett, és modellkedik." A valóság azonban más, Szoboszlai és Gécsek egy éve szeptemberben szakítottak, miután azon a nyáron a harmadik évfordulójukat ünnepelték. Azóta a Liverpool magyar sztárja egy másik magyar szépséggel, Buzsik Borkával van együtt, először az angol csapat utolsó tavaszi bajnoki meccsén mutatkoztak nyilvánosan, nyáron pedig együtt nyaraltak. Vagyis a The Sun egyéves késésben van Szoboszlai kapcsán... A cikk további hölgyekről is szót ejt, nagy kérdés, hogy velük kapcsolatban mennyire naprakészek, hiszen Curtis Jones, Harvey Elliot, Federico Chiesa, Alexis Mac Allister, Luis Diaz és Cody Gakpo párjait említi. 

Szoboszlai októberben Budapestre jön

A Liverpool öt fordulót követően a második helyen áll a Premier League-ben, egy ponttal szorul a listavezető Manchester City mögé. Szoboszlai Dominiket legközelebb október 11-én láthatjuk újra Budapesten, a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában Hollandiával találkozik a Puskás Arénában.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek