TÜZELŐÁLLÁS

Szerző SK

Létrehozva: 2024.08.21.

Megalázták Szoboszlai Dominik edzőjét, fél Európa rajta nevet

Arne Slot eddig majdnem minden meccsét megnyerte Angliában. Valamire azonban ő sem képes, emiatt jött váratlan helyről a pofon Szoboszlai Dominik edzőjének.

Óriási fába vágta a fejszéjét Arne Slot, a Liverpool fociedzője. A holland szakember sikeres volt odahaza a Feyenoord kispadján, de az teljesen más kávéház, amibe most került. A Liverpoolban imádott Jürgen Kloppot kellett váltania, de egyelőre úgy tűnik, állja a próbát Szoboszlai Dominik edzője. A trénerrel a klub öt hivatalos edzőmeccséből négyet megnyert, csupán a tartalékok játszottak döntetlent a Las Palmasszal. Ami ennél is fontosabb, sikeres volt a bajnoki rajt, az Ipswich otthonában nyert 2-0-ra a Liverpool.

arne slot, szoboszlai dominik
Szoboszlai Dominik edzője jól rajtolt Fotó: AFP

Valamire úgy tűnik, a holland szakember sem képes. A tréner immár majd' két hónapja a Vörösök menedzsere, játékost azonban még mindig nem tudott igazolni. Voltak kiszemeltjei – például a friss Európa-bajnok Nico Williams és Martin Zubímendi –, de megegyezés nem történt egyelőre. A Liverpool szurkolói egyre türelmetlenebbek, de most Slot olyat kapott, hogy még a drukkerek is nevetnek.

Szoboszlai Dominik edzőjének beszólt a gyorsétterem

A napokban egy angol pizzázó-hálózat posztolt, a trollkodás pedig óriási sikert aratott az interneten. Az étterem a holland szakemberrel élcelődött.

Éppen bent ját nálunk Arne Slot. De nem vett semmit

– írta a Domino's Pizza.

A trénernek szeptember elejéig van ideje, hogy frissítse az amúgy erős keretet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek