OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.08.13.

Áll a bál Liverpoolban, becsapták Szoboszlai Dominik csapatát

Továbbra sem igazolt egyetlen új labdarúgót sem a Liverpool focicsapata a nyáron. Akire nagyon vártak Szoboszlai Dominik csapatánál, az is nemet mondott.

Három nap múlva kezdődik az angol focibajnokság, melyre a Liverpool csapata parádés mérleggel készült fel. Az új edző, Arne Slot által irányított gárda öt hivatalos edzőmeccséből négyet megnyert, egyet játszott döntetlenre. Szoboszlai Dominik és társai legyőzték a két sevillai csapatot, a Betist és az FC Sevillát, valamint az Arsenalt és a Manchester Unitedet. A magyar válogatott csapatkitánya is remekül helytállt ezeken a találkozókon, gólt lőtt és gólpasszt is adott. A drukkerek mégis aggódnak, mivel immár két hónapja hiába várnak új igazolást a vezetéstől.

Szoboszlai
Szoboszlai Dominik szerezte az első gólt az Arne Slot által irányított Liverpoolban Fotó: AFP

A gárda egyik legfontosabb kiszemeltje a spanyolokkal idén Európa-bajnoki aranyat szerző Martin Zubimendi volt. A középpályás óriási erősítés lett volna, mivel a 6-os, azaz védekező poszton számítottak rá, ezzel nagyban megkönnyítette volna a támadásokban segédkező Szoboszlai Dominik dolgát. A drukkerek már előre dörzsölték a tenyerüket a Szoboszlai, Zubimendi, Mac Allister középpálya gondolatára. A hírek szerint az angol klub mindenben megegyezett a Real Sociedaddal, le volt fikszálva Zubimendi fizetése is, amikor a focista bejelentette: nem szeretné elhagyni nevelőegyesületét, legalábbis a Liverpoolért biztosan nem.

Richard Hughes sportigazgató arról beszélt, szomorú, hogy csalódnia kell Zubimendiben, aki - úgy gondolja - átverte őket.

Ki lesz Szoboszlai új csapattársa?

A klub továbbra sem tett le arról, hogy új labdarúgókat igazoljon. A 6-os poszton a a Newcastle játékosa, Bruno Guimaraes jelenthet megoldást, szintén Newcastle-ből szeretnék megszerezni az angol válogatott csatárt, Anthony Gordont. Kapusposzton az Eb egyik nagy felfedezettje, a grúz Giorgi Mamardasvili jelenthet erősítést.

Szoboszlai Dominik gólja a Liverpool első edzőmeccsén a Betis ellen

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek