TÜZELŐÁLLÁS

Szerző Ripost

1 hónapja

Ronaldo szerelme százmilliós fotóval robbantotta fel a netet

Elképesztő luxusban telik Cristiano Ronaldóék élete, erre bizonyság Georgina Rodriguez minapi szerelése. Felfoghatatlan érték fért rá, pedig nincs is túlöltözve.

Cristiano Ronaldo még most, 37 évesen is a világ egyik legtöbbet kereső sportolója. A Manchester United portugál futballsztárjának sajtóhírek szerint hetente 224 millió forintnyi fizetést kap (más kérdés, hogy még így is elvágyik az angol klubtól), így természetes, hogy a családjával együtt felfoghatatlan luxusban él. Élettársa minapi szerelése mégis döbbenetes értéket képviselt.

Georgina és Cristiano Ronaldo
Georgina és Cristiano RonaldoFotó: Instagram

Georgina Rodriguez az Instagramon posztolta azt az outfitjét, amiről kiszámolták: a gyönyörű anyuka teljes szerelése összesen 2 146 665 eurót (846 millió forint) kóstál!

A beszámolók szerint Ronaldo szerelmének ruhája "csak" 1900 euró (750 ezer forint), a cipője 765 euró (300 ezer forint), a táska pedig 94 ezer euró (37 millió forint). Mindez persze csak aprópénz az 550 ezer eurós (217 millió forint) karórájához, a 700 ezer eurós (276 millió forint) karkötőjéhez és a 800 ezer eurós (315 millió forint) gyűrűjéhez.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!