Kiderült, mit rejt Ronaldo szerelmének melltartója

Fura dolog lógott ki a melltartóból. Kiderült, mit rejteget Georgina. Cristiano Ronaldo párja a lelátón keltett feltűnést a belga-portugál Eb-nyolcaddöntőn.

Öt évvel ezelőtti megismerkedésükkor még a madridi Gucci-boltban dolgozott eladónőként, ma viszont már közel félmilliárd eurós vagyonnal rendelkező híresség Cristiano Ronaldo szerelme, Georgina Rodriguez. A sztárfutballistával négy gyermeket nevelő spanyol modell nagy feltűnést keltett a vasárnapi Belgium-Portugália (1-0) Európa-bajnoki nyolcaddöntőn is. Különösen, mert bár a lófarokba kötött hajával igyekezett eltakarni, furcsa tárgy lógott ki hátul a melltartója alól.

A Georgina és legidősebb fiuk, Cristiano Junior mögött ülők azt láthatták, hogy Ronaldo párjának a ruhája egy apró dobozt rejt. Egy vezeték nélküli mikrofonról volt szó, aminek az antennájára lettek figyelmesek sokan.

Mint kiderült, egy készülő Netflix-dokusorozatba készült felvétel. Ennek a témája Ronaldo magánélete, de a középpontjában Georginával.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Georgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés

Habár a kapcsolatuk hivatalosan csak négy és fél éve tart, az addig eladónőként dolgozó szépség Instagram-rajongótábora már több mint 25 milliós, a saját vagyonát pedig 430 millió euróra (150 milliárd forint) becsülik.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!