TREZOR

Ez a ház 10 lottó ötösbe kerül. Mi köze a halott mopszhoz?

Még gyûjtögetnie kell az eljövendő lottónyertesnek, ha a Ziff család floridai luxusingatlanjában szeretné morzsolgatni hátralévő napjait. Amerika 15. leggazdagabb családja 195 millió dollárért árulja azt az ingatlant, ami arról is nevezetes, hogy a windsori hercegi pár mopsza itt adta vissza lelkét a teremtőjének.
címkék:

 

195 millió dollárért, mintegy 53 milliárd forintért eladó a Gemini. Nem a csillagképet lehet ennyiért megvásárolni, hanem az USA idén eladó legdrágább lakóingatlanát. Jelenlegi tulajdonosa a Ziff család, akik a Forbes felmérése szerint 2014-ben 13,4 milliárd dollárnyi jövedelmükkel Amerika 15. leggazdagabb famíliájának számítottak.

Hihetelen luxus

Manalapan egy keskeny földnyelven terül el Florida partjainál, egyik oldalán az Atlanti-óceánnal. A Gemini néven ismert lakóingatlan ezen a szigeten található. A környező 16 holdas birtok partjait jobbról-balról majd 400 méter hosszan tenger mossa. A főépület különlegessége egy föld alatti nappali – a szigeten végigfutó South Ocean boulevard alatt –, mindkét végén tetőablakokkal, ahonnan a fényt kapja.

Truman Capote nem itt írta a Hidegvérrelt

A házat a 20. század elején építették, Gerard Barnes Lambert üzletember számára, de megfordult benne Truman Capote is, valamint a windsori hercegi pár, akiknek kedves mopsza éppen itt lehelt végsőt, és a környékbeli társaság is itt róhatta le tiszteletét a hercegi ebnek.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?