7 éve

Balszerencsés lottónyertesek, akadt, aki azonnal elvált

Majdnem mindenki arról álmodik, hogy telitalálata lesz a lottón. Ám azok, akiknek ez megadatott, sokszor megbánták a szerencséjüket.

Szerző The_M

Tegnap hivatalos közleményben tudatták, hogy jelentkeztek mindenidők egyik legnagyobb magyar lottónyereményéért. Így biztosan sokan elgondolkodtak ismét rajta, hogy ők mihez is kezdenének ötmilliárddal.

Abba viszont valószínűleg kevesen gondoltak bele, hogy mennyi csapás járhat együtt a hirtelen jött hatalmas vagyonnal. Pedig általában ebből van több, és nem az örökké tartó boldogságból. Mi pedig bemutatjuk a legbalszerencsésebb külföldi lottómilliomosok történetét.

Válás

Thomas és Denise Rossi 25 éven keresztül éltek boldog házasságban, amikor a nő váratlanul beadta a válási keresetet. Soha nem indokolta meg férjének, hogy miért akarja elhagyni, ám pár hónappal a válás után kiderült, hogy Denise több mint 370 millió forintot nyert a szakításuk előtti napon. Osztozkodni azonban nem akart, ezért dobbantott. De ráfázott, mert a bíróság a férjnek ítélte a teljes összeget, miután kiderült a kis simlije.

Lakástűz

Az angol Roger és Lara Griffiths majdnem 900 millió forintot vittek haza, amiből a férfi rockkarrierbe kezdett, a nő pedig drága csecsebecséket vásárolt. Illetve mindenbe befektettek, amit csak szembe jött velük. De csak veszteség lett az összes üzletükből, és végül egy fillér nélkül maradtak. A végső csapást az álomotthonuk leégése adta meg.

Gyilkosság

Talán Abraham Shakespeare története a legtragikusabb. A floridai férfi még az általános iskolát sem végezte el, analfabéta volt, és világ életében nélkülözött. Aztán 40 évesen több mint 8 milliárd forintnyi összeget vághatott zsebre. Abraham gazdagon sem felejtette el, hogy honnan jött, és mindenkin segített, aki csak hozzá fordult. Egyetlen egyszer mondott nemet, amiért a pénzéért esedező nő meg is ölte. A milliárdost évekkel később találták meg betonba öntve.

Szerencsejáték

Evelyn Adams a szerencse lányának érezhette magát, miután kétszer egymás után megnyerte a New Jersey-i lottót, és másfél milliárd forinttal lett gazdagabb. De mindössze 2-3 év alatt mindenét elvitte a szerencsejáték-függősége, és végül egy lakókocsiparkban élt elszegényedve.

Züllés

Michael Carroll esete a tökéletes példája annak, amibe a legtöbb újgazdag beleesik. A férfi rekordidő alatt tapsolt el 4 milliárd forintot örömlányokra és kokainra.

Rablás

Jack Whittaker 90 milliárd forintot nyert karácsony estéjén. Mindez egy gyönyörű tündérmese felvezetése is lehetne, de nem az. Ugyan a nyereménye 10 százalékát jótékonyságra ajánlotta fel, a karma mégsem volt kegyes hozzá. Jack kocsijából kétszer loptak el több milliót, majd egy sztriptíz táncos és a főnöke bedrogozták, és egy szabad szemmel is jól látható összeget tulajdonítottak el tőle.

Öngyilkosság

20 hónap. Ennyi idő kellett Bob Harrell-nek, hogy elbukja a 9 milliárdos vagyona egészét. A pénze nagy részét elosztogatta kéregetőknek és különböző segélyszervezeteknek. A maradékot pedig elszórta fölösleges, észnélküli költekezéssel. Bánatában végül végzett magával.

Adócsalás

Tonda Lynn Dickerson pincérnőként dolgozott, és egyik törzsvásárlójától kapott lottószelvényeket a többi kollégájával együtt. Ám csak Tondáé nyert, méghozzá majdnem 3 milliárd forintot. A többiek beperelték, mert szerintük nekik is járt a pénzből. A bíróság szerint viszont nem. A gazdagságot azonban nem élvezhette ki a nő, mert az adóhatóság elvitte majdnem mindenét adócsalás miatt.

Drogok

Willie Hurt a crack-kereskedelem legnagyobb támogatója lett a nyolcvanas évek elején, miután majdnem 900 millió forintot költött el a drogra. Sőt még gyilkossággal is meggyanúsították.

Szerző The_M

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb ország mondott nemet Ukrajna katonai támogatására

origo.hu

Embertelen módon kínozták a 13 éves kislányt a barátai

borsonline.hu

Terhes vagy sem? Legújabb fotója lebuktatta Vajna Tímeát

vg.hu

Az oroszok visszeverték Donyeck közelében az ukrán fegyveres erők elit különleges erőinek és zsoldosainak támadását

ripost.hu

Sokkot kapott a 12 éves szegedi lány, a villamoson akarta elrabolni egy férfi

mandiner.hu

Kiszivárgott titkosszolgálati iratok szerint Putyin „teljes tisztogatást” akart Ukrajnában

origo.hu

Bikinis fotója mellett borult ki Horváth Éva

mindmegette.hu

Íme Gáspár Bea képviselőfánkja, kétféle csokikrémmel – olyan, mint ha felhőbe harapnál!

ripost.hu

Istenes Bence elmondta az igazságot Marics Petiről

ripost.hu

Párbaj a Sztárban Sztárban: Sipos Tomi elárulta, milyen Oláh Ibolya valójában

ripost.hu

Bulgária nem küld fegyvereket Ukrajnának

mindmegette.hu

Játssz és Nyerj! Húsvéti finomságokkal és sütésre kész hírességekkel érkezik az Ide süss! legújabb évada(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-