Létrehozva: 2020.05.12.

Hoppácska! 20 évet fiatalodott a negyvenes tanárnő!

Egy ausztrál testnevelő tanár nemrég a saját fotóival mutatta meg, hogy igenis lehet jobban kinézni a negyvenes éveinkben, mint huszonévesen. A titkát is elárulta – nyugodtan lehet követni!

Szerző Horváth Gabi

A 43 éves ausztrál testnevelő tanár, Belinda Norton a közösségi médiában osztja meg átváltozásának történetét. Ma, 43 éves korában a huszonéveseket is lekörözi az alakja, Pedig az ex-férje épp egy éve jelentette ki magabiztosan, hogy sosem fog úgy festeni, mint azok a nők, akiket az Instagramon követett. Ma Belinda az, aki más anyákat is arra bátorít, hogy váltsanak életmódot, és a saját példájával illusztrálja, hogy mindez nem olyan nehéz, amilyennek első látásra tűnik. De vajon mi a titka?

Fotó: Pixabay.com

Elsősorban az, hogy változtatott a gondolkodásmódján. Ma már önbizalommal telve ébred fel, a rendszeres mozgás pedig arról gondoskodik, hogy a teste úgy működjön, ahogy kell. Az életmódjában pedig egyszerű dolgokat alakított át: minőségi, nem tartósított ételeket eszik, és minden reggel 30 percet sétál vagy fut. Heti négy súlyzós edzést végez, és a hétköznapi tevékenységek során is odafigyel a tartására. A lelki egyensúlyát pozitív gondolkodással őrzi meg.

Ezekkel a rendkívül egyszerű változtatásokkal érte el, hogy leadott pár kilót, sokkal fittebbnek és egészségesebbnek érzi magát, és a teste is egészen máshogy néz ki, mint fiatalabb korában – ezen kívül csak annyi változott, hogy szőkébb lett a haja. Pedig a két terhesség őt sem kímélte, több mint 20 kilót hízott – ezt azonban az elmúlt években sikerült leadnia. Az utolsó cseppet a pohárban pedig a volt férj kíméletlen megjegyzése jelentette, ami végképp arra sarkallta, hogy lefogyjon.

Testnevelés tanárként volt némi fogalma a sportról és a táplálkozásról, így az elhatározást négy nagyon is konkrét lépés követte: elsőként a táplálkozását alakította át, másodikként az edzéstervet állította össze. A harmadik lépés önmaga motiválása volt – negyedikként pedig minden részeredményt jutalommal ismert el. persze nem csokoládéval, hanem egy kozmetikai kezeléssel, vagy masszázzsal.

Az étkezését igyekszik a lehető legjobban leegyszerűsíteni, mert arra nincs ideje, hogy sokat pepecseljen a diétás ételek elkészítésével. Egyszerűen nem eszik feldolgozott húsféléket, mert méregnek tartja őket. Ehelyett sovány fehérjeforrásokat és sok zöld leveles zöldséget fogyaszt. Rendszeres vendég az asztalán a tej, a kávé, az áfonya, a mandula, a banán, a megbízható forrásból származó csirkehús és lazac, a salátafélék, a brokkoli, a tojás, a spenót, a cékla, az édesburgonya, a quinoa és a mogyoróvaj, valamint a zabpehely.

20 hétnyi egészséges táplálkozás és rendszeres edzés után már neki és az ismerőseinek is feltűnt a változás: először a bőre és az energiaszintje, valamint a hangulata változott sokat, majd az alakja is követte mindezeket. Egy év alatt csökkent a testsúlya 80 kilóról a mai 62 kilóra.

Szerző Horváth Gabi

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hadüzenetet küldhetett Putyinnak ez az ország

origo.hu

Macron az atomfegyverekről beszélt, itt az újabb őrült terv

metropol.hu

Szandi brutális dolgokat művel a testével

vg.hu

Csányi Sándor bejelentette: története legnagyobb bevásárlására készül az OTP – ugrik az árfolyam

life.hu

Készül a temetésre a Buckingham-palota: Károly sokkal betegebb, mint hisszük

mandiner.hu

Cseh Katka titka nem titok többé, lebukott a díszpinty

origo.hu

Újabb balos celeb Magyar Péter mögött

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TESTFACTOR

„Azt sem tudtam elviselni, ha lefotóznak” – 33 kiló fogyás után talált magára Adrienn

YESSS

Olaszország legkiválóbb múzeuma adott otthont a magyar alkotásoknak a Milan Design Week alatt

YESSS

Egyetlen farmerben járnak idén nyáron a francia nők, válaszd ezt te is!

YESSS

Nagy visszatérő: ez a farmer lesz a tavasz befutója

YESSS

Idén nyáron öltözz Nanushkába! Ezek lesznek a legmenőbb darabok

YESSS

Felrobbant a TitkTok, ez lesz 2024 legdivatosabb hajszíne! Vigyázz, ha tényleg kipróbálod

YESSS

Itt az új mikrotrend: figyeld a tornacipőt!

YESSS

Katalin hercegné bájosan mutatja meg a friss divatot