SZTÁRSZERENCSE

Szerző

Létrehozva: 2024.08.30.

Sorra hidalnak le a magyar sztárok: képeken Curtis és menyasszonya álomnyaralása

Nem semmi luxust rittyentett össze a rapper.

Azt mondják, csak az lehet igazán erős, aki korábban már megjárta a poklot. Nos, erre kiváló példa Curtis. A rapper életében volt egy igazán sötét időszak, és a legtöbb rajongó attól félt, hogy ebből soha nem fog tudni kikecmeregni. Ugye még mindannyian emlékszünk arra a korszakra, amikor a Majkával való szakítás megroppantotta a karrierjét, emellett a magánéletében is sok probléma adódott? Folyamatosan detoxra kellett járnia, szanatóriumban időzött, függőségekkel küzdött. A legsötétebb órákban pedig egy dolog tartotta benne a lelket: hogy van hová hazamennie. Otthon várta Krisztike és kisfia, Doni. Akkor úgy gondoltuk, hogy ha ezeket a nehézségeket ez a párkapcsolat kiállja, akkor mindent kiáll. Végül azonban a kettejük viszonya megromlott, és már nem tették egymást boldoggá. Példásan szépen váltak el egymástól, és azóta is nagyon jó kapcsolatot ápolnak. Kisfiuknak, Doninak a legjobb életet szeretnék biztosítani, ezért gyakran szerveznek közös programokat. Mindazonáltal Curtis tovább lépett, és most kész arra, hogy új családot alapítson. 

Curtis és Judie nagyon szeretik egymást

Az egykori kosárlabdázó, Judie oldalán találta meg a boldogságot a rapper. Kapcsolatuk már hosszú évek óta stabil és szeretetteljes, és bár a rapper nem mutogatja szerelmük részleteit, annyit azért lehet tudni, hogy megtalálta a tökéletes boldogságot. Néhány napja pedig robbant a hír, hogy örök életre el szeretné kötelezni magát Curtis, ezért eljegyezte Judie-t. Egy gyönyörű gyűrűvel kérte meg a kezét, ám nemcsak az ékszer tette emlékezetessé ezt a pillanatot. Curtis ugyanis fantasztikus és fényűző nyaralást szervezett meg ehhez. 

Justin Timberlake koncertje miatt utaztak Koppenhágába, egyúttal azonban megnézték a környék nevezetességeit, és csöppet sem klisés programokon vettek részt. 

Na szóval az a helyzet hogy itt még a koncert előtt 3 órával ültem amikor is nem tudtam ÉLETEM LEGNAGYOBB KONCERTJE LESZ AZ ESTE, megkoronázva az eljegyzésünk napját Annyit mondtam Székinek ne haragudj de nem tudom eldönteni melyik volt a legkirályabb az hogy megkérted a kezem vagy a koncert

- írta később Judie.

Az álomutazást és az eljegyzést még a legnagyobb hazai sztárok sem hagyták szó nélkül. Természetesen folyamatosan özönlenek a gratulációk, és olyan nagy nevek fejezik ki jókívánságaikat, mint Király Viktor, Puskás Peti, Hortváth Éva, Hajdú Péter, és még hosszasan folytathatnánk a sort. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek