HŰHA

Szerző

Létrehozva: 2024.08.05.

Krisztikével együtt jelentette be Curtis a csodálatos hírt a gyerekről: repkednek egymásnak a szívecskék

Csuti volt az első, aki gratulált.

Néhány évvel ezelőtt az ország kedvenc álompárja még Curtis és Krisztike voltak. Nagyon sokat tanítottak ők ketten a világnak a kitartásról, a harcról, a bizalomról és a hűségről. Krisztike a legnehezebb időben is szerelme mellett állt, és ő jelentette a támaszt számára akkor, amikor mindenki elfordult tőle. Gyermeket szült neki és mindent megtett azért, hogy a családjuk boldog legyen. Sajnos azonban ez sem volt elég. Egy egész országot megdöbbentett a hír, hogy ők ketten szakítottak. 

Curtis és Krisztike igazi álompár voltak 

Amikor Curtis és Kriszti bejelentették, hogy véget ért a kapcsolatuk, mindenki nagyon elkeseredett. Amikor egy olyan álompár szakít, akiknek gyerekük van, mindig hangoztatják, hogy törekedni fognak a jó viszony megőrzésében a kicsi érdekében. Ezt mondta Curtis és Kriszti is, az azonban példás, mennyire be is tartják ezt. Bár külön utakon folytatták, nagyon ügyeltek arra, hogy a kis Doni semmiben ne szenvedjen hiányt.

Tökéletesen tisztában voltak azzal, hogy egy gyermeknek olykor arra is szüksége van, hogy az édesanyjával és az édesapjával egyszerre töltősön időt, és kellenek a programok hármasban. Így hát bár Curtis és Kriszti már nincsenek együtt, sok időt töltenek együtt. Van, hogy hármasban mennek újpesti meccsre, van, hogy a Budapest Parkba mennek együtt.

A kis Doni most ünnepelte az ötödik születésnapját, és hatalmas bulit csapott. A kis ovisok örök életükre megemlegethetik a nagy partit, ezzel pedig még Curtis is elbüszkélkedett. Fotót osztott meg kisfiáról, aki egy motort kapott ajándékba. Erre pedig Kriszti is kommentelt: 

Legjobb apa vagy Nekünk

- írja, és egy gyönyörű szívecskét is biggyesztett a kedves üzenet mögé. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek