SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.22.

Elárulta Curtis kedvese, ezzel a praktikával győzi le a fájdalmát, bánatát

Barnai Judit az Instagram-oldalán vallotta be, hogy pszichológushoz jár, aki már most nagyon sok mindenben segített neki. Curtis kedvesének ráadásul egy bevett praktikája is van arra az esetre, ha például nagyon bánatos lenne.

Curtis barátnője egy őszinte bejegyzéssel jelentkezett a közösségi oldalán! Barnai Judit elárulta, hogy pszichológushoz jár, aki már most nagyon sokat segített neki, ám azt is megjegyezte még korábban, hogy nagy bátorság kellett neki, hogy bevállalja ezt. Viszont, mint mondta: úgy érezte, hogy nem bírja tovább a folyamatos terhek cipelését, ezért felkeresett egy szakembert.

Curtis barátnője
Curtis kedvese, Judie kénytelen volt szakemberhez fordulni. (Fotó: Szabolcs László)

Curtis kedvese: Elkezdtem pszichológushoz járni

Judie először alig pár hete beszélt arról, hogy szakemberhez fordult, ugyanis azt érezte, elhatalmasodnak felette az érzelmei. A kosárlabdázó szerint ez nem szégyellendő dolog, hiszen igenis segítséget kell kérni, ha az ember egyedül már nem tud megküzdeni a problémáival.

Nagyon sokat gondolkoztam, vajon leírjam-e, ami bennem van napok, hetek, hónapok óta. Érdekes, milyen hosszú utat jártam be négy év alatt, hogy megismertek engem az emberek. Rengetegszer inkább mély volt, mintsem magas ez az egész…”

Elkezdtem pszichológushoz járni az elmúlt időben, hogy picit segítsen, mert bár úgy érzem, erőn felül teljesítettem éveken keresztül, most mégis azt éreztem, nem megy tovább, összetörök, kell, hogy valami vagy valaki segítsen nekem

fogalmazott a közösségi oldalán Curtis kedvese, aki most azt is megosztotta a nagyvilággal, hogy mit tanult a pszichológusnál. 

Azt mondta a pszicho nénim, írjam ki magamból minden fájdalmam, bánatom, ami bennem van düh/harag és elfojtottam. Azt mondják ez tényleg segít! Ajánlom nektek is, írjátok ki magatokból, ami bennetek van, hogy megkönnyebbüljetek

írta ki magából a csinos kosárlabdázó, aki ezzel sok sorstársának is erőt adhat. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek