Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.10.

„Azonnal egyetértettünk” – Elolvadsz attól, amit Curtis és Judie elárult

Még egy kemény rapper is ellágyul, ha kutyus kerül a közelébe. Curtis esetében sincs ez másként!

Szerző Ripost

Az újpesti fenegyereknek egy csapásra felforgatta az életét a házi kedvence érkezése. Curtis és Barnai Judit Judie kutyusa, Tupac mindkettejüket bármikor le tudja venni a lábáról.

hot feltöltés Curtis és a kutyája, Tupac RIPOST
Curtis és Tupac jó csapatot alkotnak - Fotó: Instagram / curtis4ker / hot! magazin

„Rengeteg szeretetet kapunk tőle. A kisfiam, Doncsi is imádja, hatalmasakat szoktak együtt játszani. Ez azért volt fontos, mert Judie-val úgy éreztük, jót tesz a gyermek szo­cia­li­zá­ló­dá­sá­nak az, ha egy kutyus van mellette” – árulta el a rapper a hot! magazinnak.

Ezért Tupac a neve Curtis kutyájának

A rapper első meghatározó hip-hop élményei között van a legendás zenész, Tupac, aki a mai napig megkérdőjelezhetetlen alakja a rapműfajnak. 

„Szerettem volna olyan nevet adni a kutyusnak, amivel tiszteleghetek előtte, ezért esett erre a választás. Napközben egyébként kint van, de este a házban. Alap­ve­tően inkább benti kutya. Voltak lefektetve szabályok, hogy hova nem mehet be, de ez hamar alábbhagyott. Ellenben nem ugrik fel az ágyra és az ülőgarnitúrára, ha nem szólunk neki. Igazi családtagként tekintünk rá, szóval ez így van rendjén” – ecsetelte Curtis, hozzátéve, hogy már akkor megbeszélték Judie-val, hogy szeretnének kutyust, amikor megvették a házukat, hiszen mindkettejüknek volt korábban kis kedvence.

„A fajtáját tekintve pedig azonnal egyetértettünk, hogy gol­den retriever legyen. 

Judie ment utána jobban, ő kereste fel a legjobb helyeket, így került hozzánk Tupac Zala megyéből. Szót fogad, de igazi csibész.

 Szeret ásni a kertben és rágni. Szép kertünk van, és a drága növényeket megrágta. Azt hittem egy ideig, hogy vakond lesz!” – mondta nevetve a rapper.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek