Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
LOVE

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.08.23.

Curtis barátnője elárulta: ekkor jöhet a baba

Igazán pikáns fotóval jelezte a külvilágnak az álompár, hogy minden a legnagyobb rendben a kapcsolatukban! Olyannyira, hogy valaki még arra is rákérdezett, hogy esetleg Curtis és Barnai Judit életében eljöhetett az ideje a babaprojektnek.

Curtis és Barnai Judit kapcsolatáról az utóbbi időben számtalan pletyka látott napvilágot, melyben azt próbálták megmagyarázni a rosszakaróik, hogy nincs minden rendben köztük... A szóbeszédek először azzal kezdődtek, hogy a rappert megint sokat látják az éjszakában mulatni, és sosincs vele Judie, sőt a közös képek is mintha eltűntek volna az Instagram-oldalaikról. A rossznyelveknek ennyi elég is volt, azonnal mindenki biztos volt benne, hogy vége lett a románcnak. Holott nem...

Curtis és Judie
Curtis és Barnai Judit készen áll a gyermekvállalásra? (Fotó: Szabolcs László)

Curtis és Barnai Judit készen áll a gyermekvállalásra? 

Miután a pletykák elszabadultak, Curtis a Borson keresztül tisztázta, hogy nincs szó szakításról, sőt... Nagyon jól megvannak Judie-val, s bár voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, ezeket megoldották, s csupán azért látják őket kevesebbet együtt, mivel a kosárlabdázó a Farm VIP műsorát forgatta.

Judie-val köszönjük szépen, jól vagyunk. Szeretjük egymást. Igen, voltak mélypontok a kapcsolatunkban, pont úgy, ahogy  a legtöbb embernél, sőt, biztos vagyok benne, hogy még lesznek is, de nem menekülünk el a problémák elől. Megbeszéljük a dolgainkat és igyekszünk túllendülni a problémáinkon, együtt, közösen

- mondta akkor Curtis, aki azóta már számtalan közös képet posztolt szerelmével. Például egy olyat is, amin az ágyban vannak, és hát beindította pár kommentelő fantáziáját.

Nem fotózni kell, hanem gyereket csinálni

- írták a szerelmeseknek, akik egyébként korábban már nyilatkoztak arról, hogy a jövőben vállalnának közös babát, azonban most csak egymásnak szeretnének élni. Ezt tükrözi Judie válasza is, ami rövid, de annál lényegre törőbb. 

„Ráérünk” - jelentette ki Judit pár nevetős emoji kíséretében. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek