Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.08.11.

Curtis egyre szerelmesebb lesz

Úgy tűnik, a hosszúra nyúlt különlét kifejezetten jót tesz Curtis és Barnai Judit kapcsolatának. Az énekes - talán életében először - nyilvánosan, egy szerelmes verssel vallott az érzéseiről.

„A távolság olyan, mint a szél. A kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobbantja. A nagyokat fellobbantja.” Biztosak vagyunk abban, hogy az olvasók nagy többsége ezt az idézetet dúdolva, Szécsi Pál csodálatos hangját hallva olvasta magában... Nem véletlenül égett bele mindannyiunk elméjébe a nóta, ez az egyik legszebb magyar szerelmes dal, ami létezik. És ha már sikerült ráhangolódnunk a romantikus érzelmekre, akár bele is tudjuk élni magunkat abba, hogy Széki Attila, Curtis mit érezhet mostanában. Most ő is egyedül van, és nagyon hiányzik neki a kedvese. 

Curtis barátnője
Curtis és Judie fülig szerelmesek egymásba (Fotó: Szabolcs László)

Szakításról szó sem volt

Egy pár héttel ezelőtt reppent fel először a pletyka, hogy Curits és Judie nem alkot többé egy párt. Az informátorok ezt onnan gondolták, hogy a páros már egy jó ideje nem oszt meg közös fotókat és nem jelenik meg nyilvánosan kéz a kézben. A szóbeszédnek végül maga Curtis vetett véget azzal, hogy elmondta: Judie épp a Farm VIP című műsorban forgat a TV2-vel, ami bentlakásos munka ugye, ezért fizikai képtelenség is lenne, ha meg tudnának jelenni valahol együtt... 

293A5215
Felreppentek a pletykák, hogy szakítottak (Fotó: Szabolcs László / Hot! magazin)

Curtis költő lett

A zenész természetesen azt sem rejtette véka alá, hogy voltak a kapcsolatunkban problémák, de véleménye szerint ezek kezelhetők és egyáltalán nincs nagy baj. A teljes igazság nyilván csak kettejükre vonatkozik, de az azért nyilvánvaló, hogy ez a mostani, több hetes különlét kifejezetten jó hatással volt a szereplőkre. Judie ugye nem gyakran tud posztolni, de ha lehetősége van rá, akkor azt tudatja a világgal, hogy jól érzi magát a bőrében, Curtis pedig... Ő mint egy hősszerelmes, üzenetekkel, nyilvános kommentekkel és most már egy szerelmes verssel is azt hirdeti, hogy ez a kosaras lány az élete választása, akit semmiképpen nem szeretne elveszíteni. A zenész legutóbb ezzel a versikével mutatta meg, hogy mi van a szívében: 

„Te rózsaszál vagy,
Én tövis vagyok;
Te napsugár vagy,
Én könnycsepp vagyok.
(...)
Lánya a fénynek,
Én halál vagyok,
Nagy ellentéted,
Leláncolt rabod”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek