LELKIZŐ

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.07.19.

„Szerintem utoljára szeretek” – Curtis mindenkit meglepett, aggódnak érte a rajongói

A rapper megmutatta az új dalát a nagyközönségnek, ám sokaknak feltűnt, hogy a szövege nem túl vidám. Olyannyira nem, hogy Curtis egy szakításról énekel.

Curtis alaposan felkavarta az állóvizet a legújabb dalával, ugyanis a szövege elgondolkoztatta jó pár rajongóját. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mégis miért? Nos azért, mert éppen egy fájdalmas szakításról énekel benne. Legalábbis a refrénje szerint, ugyanis egyelőre csak ez a részlet debütált.

Curtis
Curtis szakítós dallal jelentkezett (Fotó: Keresztesi Balázs)

Curtis szakításról énekel

Egy előadó számtalan érzelmet és élethelyzetet feldolgozhat a dalaiban, s bár ilyenkor a legtöbben úgy vélik, hogy a saját életükből merítenek, a legtöbbször nem így van. Curtis esetében is felmerült az, hogy mégis miért ilyen hangvételű nótával jelentkezett, hiszen a szövege arra utal, hogy egy csúnya szakításon van túl, ám közben tudjuk, hogy Barnai Judittal boldog kapcsolatban élnek. Igaz, voltak pletykák arról, hogy hullámvölgyben van a románcuk, azonban a két fél ezt egyértelműen megcáfolta. Ennek ellenére mégis sokakat foglalkoztat, hogy miért ennyire bánatos ez az új dal.

Mit tehetek? Süllyed a hajó mégis evezek. Szerintem utoljára szeretek. Elköszönt annyit súgott kegyelem. Nincsen több fejezet. Kártyavár omlik minden emelet. Egy csók mit az ajkaidra lehelek

– hallható a szerzeményben.

„Már ennyitől sírhatnékom van” – írta egy kommentelő a dalszövegre, de volt aki a rapperért aggódott.

Remélem nem az életből merítetted ezt, nagyon sajnálnám, ha így volna – fogalmazott, s bár válasz nem érkezett a szerzőtől, a kommentelők közül sokan megnyugtatták az aggódó rajongót. 

Ám most már beszéljen helyettünk Curtis! Vagyis énekeljen!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek