Íme Orbán Viktor legfontosabb bejelentései az Árvízinfón: ezeken a helyeken a legnehezebb most

INSIDER
Létrehozva: 2024.08.29.

Hoppá! Komoly változást vezetett be életükbe Curtis párja, Judie

A rapper és kosaras barátnője nem hagyja, hogy a pletykák árnyékot vessenek szerelmükre. Curtis párja, Judie most úgy döntött, változásra van szükségük.

Az elmúlt hetekben több pletyka is szárnyra kelt a sztárpár háza tájáról. Sokan azt is terjesztették, hogy szakítottak, de Curtis és Judie köszönik szépen, jól vannak. A rappert kosaras párja most még arra is igyekszik rávenni, hogy az egészsége érdekében életmódot váltson. 

Curtis barátnője
Curtis és Judie szerelme törötlen (Fotó: Szabolcs László)

Életmódváltásra akarja rábírni párja Curtist

Kőkemény nyara van az énekesnek, a fesztiválszezonban rengeteg élő zenés koncertje van. Curtis igyekszik mindenhol helyt állni, úgy a fellépéseken, úgy édesapaként, mint a jótékonysági akcióikon, amit újpesti barátaival évek óta szerveznek. Az iskolakezdéshez például rendszeresen nyújtanak segítséget rászoruló családoknak, idén is több csomagot osztottak már ki. Most pedig a Balaton felé veszik az irányt, ahova nehéz sorsú családokat visznek nyaralni. Meg közben persze otthon, gondoskodó férfiként is teljesít, annak ellenére is, hogy elmúlt időszakban több pletyka is szárnyra kelt a szakításukról. Curtis és Judie csak nevetnek a szóbeszédeken, szerelmes csókokkal, közös medencézéssel cáfolnak rá a rosszindulatú hírekre. Most pedig az is kiderült a rapper Instagram-sztorijából, hogy párja kedvéért igyekszik változtatni életvitelén. 

Szoktatom a spirulinához és az egészséges életvitelhez

- osztotta meg szerelme, Judie posztját Curtis.

Curtis Judie
Új életvitel vár Curtisre (Fotó: Instagram)

Na, de mire jó a spirulina? 

A spirulina legfontosabb, jelenleg ismert egészségvédő hatásai az immunmoduláns és a gyulladásgátló tulajdonságai. Képes szabályozni az immunfunkciókat, így többek között hatásos segítségnek bizonyul az allergiás nátha kezelésében, a kellemetlen tünetek enyhítésében, legyen szó akár porról, pollenről vagy állati szőrről. Tápanyagokban gazdag alkotóelemeinek köszönhetően segítséget nyújthat az immunrendszer erősítésében. További jótékony hatásai lehetnek a bőr és a kötőszövetek rugalmasságának megőrzése, a körömerősség megőrzése és a sejtépítés, segítséget nyújthat továbbá az idegrendszer erősítésében. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek