SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.20. 18:00

Szomorú évfordulóhoz érkezett Vajna Tímea, Nagy Ő Betti pedig nem keresi a szerelmet

A hét legolvasottabb sztárhíreiben akadtak pletykák, és sajnos szívfacsaró történetek is.

A heti kattintási adatok alapján kijelenthető, hogy Vajna Tímea mellett állnak az olvasók, és nagyon a szívükön viselik az üzletasszony gyermekvállalási kálváriáját. Tímea a héten megemlékezett arról a borzasztó egy évvel ezlőtti napról, amikor a kórházban közölték vele, hogy ismét elveszített egy kisbabát, egy kicsi fiúcskát.

Vajna Tímea
Vajna Tímea hiába próbálkozik a gyermekáldással (Fotó: Ripost)

Timi iránti empátia mellett egy másik dolog figyelhető meg: a TV2 sikerműsorait nemcsak nézni szeretik az emberek, hanem olvasni is a szereplőkről. Nagy Ő Betti például elárulta, hogy ha véget érne mostani párkapcsolata, akkor fel is hagyna a szerelem keresésével, mert úgysincs neki megfelelő pasi.

 

A Kísértés szereplői is mély nyomot hagytak az olvasókban, hiszen a műsor vége után is érdeklik őket a fiatalok sorsa. Így amikor Tina elárulta, hogy miként alakult közte és Noel között, sokakat olvasásra ösztönzött.

 

Visszatértek a Kőgazdag Fiatalok, és akadnak új szereplők is. Közölük az egyik a Riposton mutatkozott be, és mondanunk sem kell, hogy nagy érdeklődés övezte a rendkívül szemrevaló Vanda mondandóját magáról.

Kőgazdag Vanda hamar kedvenc lett (Fotó:  TV2)

A polgárpukkasztás mellett a gasztronómia is visszaköltözött a TV2-re, hiszen a Séfek séfje új évada is elstartolt. Az egyik versenyző pedig nem más, mint Joshi Bharat egykori felesége, akinek nemcsak a fakanál járt a kezében, hanem a szája is.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek