Létrehozva: 2024.10.16. 16:00
Módosítva: 2024.10.16. 16:26

„A legjobb dolog, ami történhetett velem, az a válás” - kamerák elé állt és kitálalt Joshi Bharat volt felesége

Joshi Bharat volt felesége, Szabó Csilla is elérkezettnek látta az időt, hogy próbára tegye magát az életben. A Séfek Séfe tökéletes lehetőség számára, hogy azzal foglalkozhassson, amit igazán szeret. A válása pozitív hatással volt az életére, mert úgy érzi, végre magára is tud koncentrálni.

2021. szeptemberében derült ki, hogy Joshi Bharat 31 év után válik feleségétől. Eltelt három év, a tévés magánéletéről lehet tudni, hogy fülig szerelmes a 17 évvel fiatalabb Kiss Virág színésznőbe, azonban egykori neje visszavonult a médiától. Most mégis feltűnt a Séfek Séfe 2024-es évadában.

Szabó Csilla, Séfek Séfe
A Séfek Séfe Szabó Csilla számára új kihívást jelent (Fotó: TV2)

A Séfek Séfe 

A Séfek Séfe hatodik évadának mai adásában tűnik fel Szabó Csilla. Az asszony elárulja, válása óta teljesen megváltozott az élete, ráadásul pozitív irányba, nyitott a világ felé, és jelenleg is keresi az „igazit”.

„Sokan ismerhetnek a médiából, hiszen 31 évig Joshi Bharat felesége voltam. (…) 

Azt szoktam mondani, a legjobb dolog, ami történhetett velem, az a válás.

"Mert teljesen magammal tudok foglalkozni és a főzéssel is. Elmentem egy profi konyhába, mert szerettem volna mindent tudni, és nekem ez egy új szerelem. Még ott a lila köd. Kipróbálok olyan dolgokat, amit eddig még soha. Nyitott vagyok mindenre, nagyon sok dolog foglalkoztat. Például a párkeresés, benne vagyok én is. Jelentkeznek a pasik, de tele van a tököm velük, tíz jelöl be egy nap” – mondta Szacsi mosolyogva a kamerák előtt.

Szabó Csilla, Séfek Séfe
Joshi Bharat első felesége a Séfek Séfe 6. évadának zsűrije számára nem tűnt ismerősnek (Fotó: TV2)

A TV2 Séfek Séfe kameráitól sem riadt vissza Csilla

Csilla és volt férje évente egy hónapot töltött Indiában. A főzés, pontosabban az indiai konyha sajátosságait ott tanulta meg egykori anyósától. Ezt a tudást azóta is kamatoztatja, egykor még szakácskönyvet is készítettek Bharattal. Magabiztosan indult neki a főzésnek. Hogy miért is jelentkezett a műsorba, azt is elárulta Ördög Nóra kérdésére.

Ezzel a versennyel az a célom, hogy megmutassam, bárhonnan fel lehet állni.

„Nem nosztalgiázok. Nincs, és kész. Csak előre koncentrálok” – mondta határozottan, majd hangsúlyozta, nem titkolt célja, hogy végre egy amatőr nyerje meg a Séfek Séfét.

Nem most először állok kamerák előtt, de be kell, hogy valljam, nagyon izgulok” – ismerte be Csilla, aki számára a főzés szerelem, mégis a mai teljesítményével elégedetlen, de hiszi, hogy a Séfek Séfe 2024-es évada változást hoz az életébe.

De hogy milyen étellel készült Krausz Gábornak, Wolf Andrásnak és Vomberg Frigyesnek, milyen tányérral szeretné meggyőzni a séfeket arról, hogy a műsorban van a helye, és, hogy ez hogy sikerül, az a ma esti Séfek Séfe adásából kiderül.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek