LELKIZŐ

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.10.14. 19:00

Szörnyű veszteség érte Vajna Tímeát: elvesztette 11 hetes babáját

Az Amerikában élő üzletasszonyt tavaly érte a szörnyű csapás, ugyanis várandóssága elején elvesztette a kisfiát. Vajna Tímea érthető módon nehezen dolgozta fel a veszteséget, hiszen már évek óta keményen küzd azért, hogy édesanya lehessen.

Vajna Tímea hosszú évek óta küzd azért, hogy édesanya lehessen. Már néhai férjével, Andy Vajnával is porondon volt a gyermekvállalás, de a filmmogul 2019-es halálával a terveik nem váltak valóra. A szerelem idővel aztán újra rátalált Timire, tavaly év végén pedig hivatalosan is összekötötte az életét a jómódú üzletemberrel, Ráthonyi Zoltánnal. Természetesen ez idő alatt folyamatosan küzdött a híresség egy kisbabáért, de az álom még mindig nem vált valóra. Mégsem adta fel! Endometriózis miatt többször műtötték, de próbálkozott talpkezeléssel és kísérleti fázisban lévő, tüszőstimuláló hormon használatával is, és egyéb fájdalmas beavatkozásokkal. Az élet aztán négyszer adott lehetőséget Timinek, de sajnos mind a négy alkalommal elvesztette az angyalkáit. Legutóbbi vetélése éppen egy évvel ezelőtt történt, kisfia pedig akkor már majdnem 3 hónapos volt...

Vajna Tímea
Fotó: Ripost
Vajna Tímea négyszer vesztette el gyermekét

Vajna Tímea: Elvesztettem a kisfiamat

Óriási fájdalom egy édesanyának, ha elveszti a gyermekét, Timinek pedig ezt már négyszer kellett megtapasztalnia. Ő mégis igyekszik erős maradni, s nem adja fel, hogy egyszer a kezében tarthassa kisbabáját, ám természetesen azokról a csemetékről sem feledkezik el, akik már az angyalok között vannak. Most az Instagram-oldalán osztott meg egy szívszorító fotót, mikor éppen a kórházi ágyon fekszik, s megtudta, hogy a közel három hónapos kisfiát elveszítette.

Timi kisírt szemekkel látható a képen, amihez csak annyit írt:

1 évvel ezelőtt... Elvesztettem a kisfiamat 11 hetes terhesen

– fogalmazott Andy Vajna özvegye, aki aztán még több fotót közzétett. Ezek már sokkal boldogabbak, hiszen arról szólnak, hogy hol szeretné kimondani ismét a boldogító igent a férjének, Zoltánnak, és hogy továbbra is küzdenek egy közös gyermekért. Timinek rajongók ezrei szurkolnak, hogy végre édesanya lehessen, és mindenki biztos abban, hogy a leendő gyerkőcnek a lehető legboldogabb életet fogja biztosítani az üzletasszony és férje. 

Vajna Tímea
Fotó: Instagram

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek