Létrehozva: 2024.09.11.
Módosítva: 2024.09.11.

Nem adta fel az álmát Vajna Timi, ismét a kórházból jelentkezett

Andy Vajna özvegye még mindig harcol, hogy az álma valóra válhasson. Vajna Timi ismét egy Beverly Hills-i klinikáról jelentkezett be, kezelés közben.

Palácsik-Ráthonyi Tímea, korábbi nevén Vajna Timi már hosszú ideje küzd azért, hogy a legnagyobb álmát, az anyaságot megvalósítsa. A 41 éves üzletasszony eddigi próbálkozásai sikertelenek voltak, pedig mindent megtett, endometriózis műtétnek és számtalan lombik programnak is alávetette magát. Sőt még spirituális könyveket is elolvasott a témával kapcsolatban.

Vajna Timi
Vajna Timi nem adta még fel az anyaságot (Fotó: Markovics Gabor)

Timi most a huszonnégy óráig elérhető Instagram-történetében jelentette be, hogy ismét hormon kezelésnek vetette alá magát. A képen Timi a Beverly Hills-i Klinika kórházi ágyból posztolt, miközben a karjába van kötve az infúzió. A bejegyzéshez egy rövid szöveget is mellékelt:

Itt tartunk újra... mindig van valami

– írta Andy Vajna özvegye, aki egy szomorú fejet is mellékelt a képhez jelezve, hogy egyre nehezebben éli meg ezeket a pillanatokat.

Vajna Timi ismét a klinikán
Ismét neki vágott a lombikprogramnak az özvegy (Fotó: Instagram)

Fájdalmas vallomást tett Vajna Timi

Andy Vajna halála után sokáig gyászolt, mostanra azonban rátalált a szerelem, de párjával akadnak nehézségeik a családalapítást illetően. Timi azt is bevallotta, hogy korábban már volt várandós, de sajnos elvetélt, ami lelkileg teljesen összetörte.

„Egyszer talán megadatik, hogy ne csak 3 hónapig legyek édesanya. Kicsimama (nagyi) fentről segíteni fog... érzem” – írta Vajna Tímea korábbi Instagram-sztorijában, talán ez is az oka annak, hogy Timi ennyire bízik a mostani beavatkozás sikerében. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek