LOVE

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.10.13. 16:00

Lelepleztük, ezen az álomszép helyen lesz Vajna Timi luxusesküvője – Fotó

Egy mesés hotelben tartaná világraszóló lagziját az Amerikában élő üzletasszony. Vajna Timi azt is elárulta, mikor kerülne sor a nagy napra!

Akár egymillió forintnak megfelelő amerikai dollárba is kerülhet egy éjszaka abban a meseszép kaliforniai álomhotelben, amit Vajna Timi kiszemelt magának az álomesküvőjére.

Vajna Timi
Vajna Timi világraszóló lagziról álmodik (Fotó: Markovics Gábor)

Természetesen akik követik az Amerikában élő üzletasszony életét, tudhatják, hogy Timi tavaly decemberben már teljes titokban kimondta a boldogító igent szerelmének, Zoltánnak, ám mint kiderült, az csak a polgári szertartás volt. Andy Vajna özvegye egy 24 órán át elérhető Instagram-történetben számolt be arról, hogy a világraszóló lagzit akkorra tervezik, amikor már valóra vált a legnagyobb álmuk: sikerült a babaprojekt, amiért évek óta keményen küzdenek.

Vajna Timi
Vajna Timi tavaly decemberben ment hozzá Zoltánhoz (Fotó: Instagram)

Az üzletasszony azt is elárulta, hogy már ki is nézte a hetedhét országra szóló lakodalom helyszínét, ami nem más, mint egy hotel Montecitóban. Timi első látásra beleszeretett a helybe, ami nem is csoda. 

Nézzétek csak!

Vajna Timi
Ezen a helyen képzeli el az esküvőjét Vajna Timi (Fotó: Instagram)

Nos, nem kell ahhoz nagy Sherlock Holmes-nak lenni, hogy rájöjjünk, pontosan melyik luxusszállodát szemelte ki magának Vajna Timi.

Egy kisebb nyomozás után megtaláltuk, hogy Timi és Zoltán a Rosewood Miramar Beach Hotelben képzelik el életük nagy napját, ami valóban a földi Paradicsom.

Vajna Timi
Vajna Timi lenyűgöző helyszínt választott az esküvőjére (Fotó: www.rosewoodhotels.com)

A szálloda honlapját böngészve az is egyértelművé válik, hogy többféle szoba vagy lakosztály közül választhatnak azok, akik itt foglalnak, és jó mélyen a zsebükbe tudnak nyúlni.

 A Rosewood Miramar Beach ugyanis meglehetősen borsos áron kínálja a szálláslehetőségeket, jóllehet a vendégek valóban felejthetetlen napokat tölthetnek a triplán ötcsillagos komplexumban a pénzükért.

Egy óceánra néző, különálló luxusház egy éjszakára két főnek valamivel több mint egymillió forintnak megfelelő összegbe kerül, de egy "sima" szoba is 540 ezer forintnál kezdődik. Ám természetesen aki itt tartja az esküvőjét, az már nem a spórolásról híres, Timiék pedig igazán megérdemlik, hogy mesébe illő helyen ünnepeljék a szerelmüket és a kisbabájuk érkezését.

Vajna Timi sorra járja a kórházakat

Vajna Timi már hosszú ideje küzd azért, hogy a legnagyobb álmát, az anyaságot megvalósítsa. A 41 éves üzletasszony eddigi próbálkozásai sikertelenek voltak, pedig mindent megtett, endometriózis műtétnek és számtalan lombikprogramnak is alávetette magát. Sőt, még spirituális könyveket is elolvasott a témával kapcsolatban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek